Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 18 » Програму Червоного Хреста «Підтримка домогосподарств» втілюють у життя на сході України
16:18
Програму Червоного Хреста «Підтримка домогосподарств» втілюють у життя на сході України

 

ОЗНАЙОМЧИЙ ВІЗИТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест переходить на сході України від прямих поставок

гуманітарної допомоги до підтримки приватних домогосподарств.

 

 

 

 

На сході України з початку серпня п.р. впроваджується в життя проект «Підтримка домогосподарств для внутрішньо перемішених осіб та місцевого населення» з низьким прибутком (нижче прожиткового мінімуму на члена домогосподарства) та без прибутку за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

Метою проекту є підтримка домогосподарств шляхом надання їх власникам цільової грошової допомоги для започаткування або відновлення джерела прибутку.

 

Для запровадження нововведення з Києва на початку тижня виїхав у Донецьку і Луганську області координатор цього проекту, працівник НК ТЧХУ Іван Коштура.

 

 

 

 

 

 

 

 

Так,14 серпня, прибувши на Донеччину, Іван Коштура провів нараду, в якій взяли участь Світлана Єрохіна, Ганна Калиновська (Виконавчий комітет Донецької обласної організації ТЧХУ) та в.о. голови Бахмутського району Тетяна Іванівна Єрохіна. На зустрічі обговорювались питання взаємодії та співпраці, плани щодо поширення інформації про діяльність Червоного Хреста у Бахмутському районі.

 

 

 

 

 

 

Також був представлений новий проект «Підтримка домогосподарств», завдяки якому допомогу зможуть отримати мешканці Лиманського, Костянтинівського та Бахмутського районів Донецької області.

 

 

Через два дні, 16 серпня, аналогічна нарада відбулася у м. Сєвєродонецьку на Луганщині. Це була перша зустріч координатора проекту Івана Коштури і програмного спеціаліста Валентини Десятник з командою працівників і волонтерів Червоного Хреста, які будуть впроваджувати цей проект.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Іван Коштура зробив оцінку потенціалу регіональних організацій, ознайомився зі складом регіональної команди, проінформував про місію проекту, розповів про те, хто може взяти участь в ньому, про цільові групи отримувачів допомоги, детально ознайомив присутніх з етапами програми та намітив дату проведення тренінгу з навчання персоналу та волонтерів Червоного Хреста щодо правильного заповнення всіх необхідних документів для потенційних отримувачів допомоги, а також зробив презентацію цієї програми, поділився досвідом роботи з її впровадження в інших регіонах України.

 

Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері. Її учасники зверталися до представників проекту з різними запитаннями, на які отримали кваліфіковані відповіді.

 

Фото – Донецької і Луганської ОО ТЧХУ

За джерелами:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304514073632833&set=pcb.1883920385023599&type=3&theater

http://redcross.org.ua/2018/08/B2/

 

Переглядів: 497 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024