Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Серпень » 22 » Червоний Хрест і добротворці з м. Звенигородки, що на Черкащині, – дітям – сиротам напередодні 1 Вересня
18:03
Червоний Хрест і добротворці з м. Звенигородки, що на Черкащині, – дітям – сиротам напередодні 1 Вересня

 

СПОРЯДИТИ ДІТЕЙ - СИРІТ ДО ШКОЛИ

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест і добротворці м.Звенигородки на Черкащині –

дітям – сиротам напередодні свята 1 Вересня

 

 

 

 

 

 

 

 

"Бабусю, а можна я ще трішки погратися з дітьми", - проситься моя цьогорічна першокласниця, з цікавістю розглядаючи щойно отриманий портфелик та бажаючи приєднатися до інших діток з дитячого ігрового центру «Бегемотик», які весело гомонять та розважаються на численних атракціонах.

 

Щойно діти всі разом веселилися з казковими героями, ласуючи всілякими смаколиками, розважаючись численними іграми, а тут раптом - портфелики!

 

 

 

 

 

 

Когорта майбутніх першокласників - сиріт та дітей початкових класів із сімей зі складними життєвими обставинами прибули сюди, в ігровий ценгтр "Бегемотик", на запрошення районної організації Червоного Хреста.

 

Забавляючись в ігрову центрі, діти - сироти зробити мандрівку в казкову країну чудес. Тут вони отримали шкільне приладдя, одяг та взуття.

 

Але це ще не все: кваліфіковані фахівці перукарні малого підприємства «Перукар» (керівник Черненко Л. В) перед Днем знань зроблять їх чудовими джентльменами та панянками.

 

 

 

 

 

 

Благодійний захід став можливим завдяки спонсорам: народному депутату України В. М. Ничипоренку (4 укомплектовані канцтоварами портфелика), керівництву на трудовому колективу дитячого ігрового центру «Бегемотик», підприємцям В.М.Горобцю (мережа магазинів «Хліб і до хліба»), О.С. Єрьоменко (кіоск «Шаурма»), колективу магазину «Вацак».

 

Зазначимо, що одяг для 2-х першокласників - сиріт придбали підприємці О.І.Лелека (магазин «Бембік») та колектив магазину «Дитячий одяг» («зелений» торгівельний комплекс).

 

По портфелику іншим дітям-сиротам надали підприємці Л.М.Скляр та Н.О.Олефіренко з магазинів «Канцтовари», а смачною випічкою частував усіх колектив кіоску «Крендельок».

 

 

 

 

 

 

Сердечне спасибі районній організації Червоного Хреста та розважальному центру, всім спонсорам за свято для наших діток, розраду для нас. А ще - фінансову підтримку, адже спорядити дітей до школи для опікунів дітей-сиріт - надзвичайно складно у цьому навчальному році.

 

Фото - автора

Марія Петрівна Миколенко,

опікун дитини - сироти,

м. Звенигородка, Черкаська обл.

 

 

 

Переглядів: 467 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024