Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 4 » Чоловік на дошці пройшов по Дніпру понад 600 кілометрів (ВІДЕО)
18:08
Чоловік на дошці пройшов по Дніпру понад 600 кілометрів (ВІДЕО)


 

ВАЖКИЙ ШЛЯХ ДО МЕТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Антон Бондаренко, рекордсмен книги рекордів України, який 14 серпня вирушив

з Києва до Одеси на сап - борді, проминув Нову Каховку, пише Експрес-онлайн.
 

 

 

“Це 21 доба моєї подорожі на сап - борді, — каже екстремал. – У середньому проходжу 35-40 кілометрів. Найважче було в перші дні після старту: боліли і руки, і ноги, і спина. Тепер же мій організм, здається, призвичаївся до великих фізичних навантажень. Зрештою, я періодично змінюю позу: веслую і стоячи, і сидячи – на стільчику”.
 

Довжина маршруту майже 1000 кілометрів. Ночує Антон просто неба – на березі, або ж на мілководді. Точніше, на дошці, прив’язаній до дерева.

 

ї

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вперше на сап-борд Антон став цієї весни. Кілька тренувань і екстремал перетнув на дошці Каховське водосховище. Тоді він зрозумів, що цей плавзасіб, який зазвичай використовують для катання на хвилях, може слугувати і для подорожі. Тим паче, що ще нікому не вдавалося на дошці пройти таку відстань.

 

“Зі собою в дорогу я взяв лише найнеобхідніше, — пояснює. – Аптечку, спальник, кілька речей і вудку. Думав, що під час походу ловитиму рибу. На жаль, немає часу. Веслую по 10-12 годин. Іноді навіть вночі. Мій особистий рекорд - із Дніпра до Запоріжжя, 85 кілометрів за 28 годин. Тієї доби поспав лише дві години – на дошці. Просто хотілося швидше дістатися до рідного міста. Саме тоді я перетнув екватор маршруту – 500 кілометрів”.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода нерідко випробовувала відчайдуха і сильним вітром, і великими хвилями, і грозою. Одного разу, не втримавшись на дошці, він опинився у воді. Незапланована купіль додала сил: за якусь мить він уже був на сап-борді, і щоб швидше зігрітись, почав активніше веслувати. Екстремал зізнається, що ні на воді, ні на березі не почувається самотнім. За його мандрівкою стежать тисячі українців: короткі звіти та відео Антон викладає на своїй сторінці у Фейсбуці.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Мене підтримують і морально, і матеріально. Тобто харчами, — підсумовує співрозмовник. – У мого проекту “Україна добра” соціальний підтекст: хочу допомогти родині 82-річної Світлани Щербань із Запоріжжя: у неї, в її доньки та онуки - серцево-судинна патологія. Їм треба біорегулятор, який пришвидшує рух крові та лімфи і стимулює процеси самовідновлення в організмі. Вартість комплексу - майже 39 тисяч гривень”.
 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2018/09/04/307347-cholovik-doshci-proyshov-po-dnipru-ponad-600-kilometriv-fotoreportazh

 

 

Переглядів: 409 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 02:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024