Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 6 » Львівська ОО ТЧХУ готується до Всесвітнього дня першої допомоги: Запрошуємо на майстер - клас у Львові
11:16
Львівська ОО ТЧХУ готується до Всесвітнього дня першої допомоги: Запрошуємо на майстер - клас у Львові

 

АНОНС ПОДІЇ

 

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ запрошує на майстер – клас з першої допомоги,

який відбудеться завтра, 7 вересня, на площі ринок біля Ратуші.

 

8 вересня відзначається Всесвітній день першої допомоги. Червоний Хрест – провідний лідер у світі з навчання населення навичкам надання першої допомоги.

 

У Львівській ОО ТЧХУ є кваліфіковані співробітники та волонтери, які навчають першій допомозі: 10 інструкторів та 2 тренер.

 

Тема Дня першої допомоги цього року – «Перша допомога при дорожньо-транспортних пригодах».

 

Ця проблема актуальна як для України, так і для усього світу. Майже кожен день хтось із нас є учасником дорожнього руху: чи пішоходом, чи велосипедистом, чи водієм або просто звичайним пасажиром.

 

На жаль, у світі ДТП забирають близько 1,25 млн. життів за рік. Кожного дня близько 3500 осіб гинуть на дорогах, а ще десятки тисяч отримують травми, які часто призводять до наслідків, що змінюють життя.

 

Якщо вчасно не надається перша допомога, то багато важко травмованих людей не виживає у дорожньо - транспортних катастрофах (ВООЗ, 2004 рік). А вчасне надання першої допомоги може різко зменшити кількість фатальних випадків на дорозі.

 

 

У Всесвітній день першої допомоги національна організації Товариства Червоного Хреста України по всій державі проведе флешмоб з майстер - класом з серцево - легеневої реанімації та показові симуляції на тему «Перша допомога при ДТП».

 

Зокрема, у Львові, 7 вересня, з 12:00 до 16:00 год на площі Ринок, біля Ратуші, відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня надання першої допомоги та пропаганди здорового способу життя.

 

Також відбудеться флешмоб із проведення серцево - легеневої реанімації на спеціальних манекенах.

 

Бажаючі зможуть з допомогою волонтерів і працівників Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України навчитись проводити серцево - легеневу реанімацію на спеціальних манекенах, ознайомитися з правилами надання першої допомоги постраждалим при дорожньо - транспортних ситуаціях, взяти участь у роботі ситуаційних локацій, згідно сценарію (допомога при відкритих переломах, втраті свідомості тощо).

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України запрошує Вас на всі ці події, що мають на меті важливу соціальну функцію: підвищити обізнаність населення щодо безпеки дорожнього руху, заохотити людей оволодівати навичками надання першої допомоги, посилити роль людини в захисті самої себе та інших від нещасних випадків та реагування у кризових ситуаціях.

 

ДОВІДКОВО:

 

Один з важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України уже 100 років поспіль – це допомога державі у наданні медичної, соціально-побутової, матеріальної та натуральної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України – єдина громадська організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

Фото ілюстративне – Ірини Апостолюк

Прес - служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 356 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 18:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024