Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 8 » Уманська МРО ТЧХУ, що на Черкащині, присвятила низку заходів Всесвітньому дню першої допомоги
16:06
Уманська МРО ТЧХУ, що на Черкащині, присвятила низку заходів Всесвітньому дню першої допомоги

 

ЗАСЛІН ТРАВМАТИЗМУ - ПРИ АВАРІЯХ НА ДОРОГАХ

 

 

 

 

 

 

До Всесвітнього дня надання першої допомоги Уманська МРО ТЧХУ

провела низку тренінгів і майстер - класів для поліпшення обізнаності населення.

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення заходів розглядалися ситуації, що вимагають надання екстреної першої допомоги, які часто виникають несподівано. Слухачам акцентувалося, що важливо не панікувати під час ДТП, а діяти швидко. Дорога кожна хвилина. Адже життя людини, що потрапила в критичне становище, перебуває під загрозою.  Своєчасне надання першої медичної допомоги дозволяє звести до мінімуму розвиток небезпечних ускладнень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Флеш - моб з надання першої допомоги провели в людних місцях волонтери Червоного Хреста з первинних осередків у школах № 3,7, 9, 10,11, в яких взяли участь не тільки учні, але і вчителі, директори навчальних закладів, батьки, звичайні перехожі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення флеш - мобу у людних місцях бажаючі охоче приєднуються до відпрацювання заходів реанімації на тренувальному манекені, при зупинці серцево-легеневої діяльності, зокрема. Цікавилися алгоритмом дій при зупинці серцево - дихальної діяльності, кровотечах, переломах, опіках, раптових захворюваннях.

 

 

 

 

 

 

Підготовку з питань надання першої допомоги студентської та учнівської молоді міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України провела на запрошення первинних осередків Червоного Хреста у НУС, ДПУ, гуманітарно – педагогічному коледжі, Уманському обласному музичному коледжі, Уманському обласному психолого - реабілітаційному центрі для дітей, загальноосвітніх школах - №№ 3,7,10,11,12,14,17, НВК №1, №24, дошкільних закладах та інших колективах.

 

 

 

 

 

 

 

Навчальн - тренувальні заходи з першої допомоги проведено також в освітніх закладах Паланської сільської громади. Зокрема, в Кочубіївській школі на заходах були присутні начальник відділу освіти Паланської сільської громади Ігорь Кузьменко, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна, директор Кочубіївської школи Алла Кисіль.

 

 

 

 

 

 

Вчителі та учні пройшли майстер-клас на тренувальному манекені з надання першої допомоги при травмах, які виникають найчастіше. До освітніх та профілактичних заходів Червоного Хреста долучилася учнівська молодь сіл - Дмитрушок, Шарин, Городецького, Родниківки, Бабанки, Сушківки, Краснопілки, Косенівки, Ст.Бабанів, Уманського обласного дитячого психолого - реабілітаційного центру для дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слухачі охоче отримують від Червоного Хреста пам’ятки, методичні рекомендації тощо.

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України запрошує підвищувати власну обізнаність щодо безпеки дорожнього руху, засвоювати навички надання першої допомоги, щоб уміти захистити себе та інших від нещасних випадків та правильно реагувати у кризових ситуаціях.

 

 

Фото - Уманської МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 412 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 16:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024