Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 9 » КПВВ "Станиця Луганська" втричі збільшив пропускні можливості
12:21
КПВВ "Станиця Луганська" втричі збільшив пропускні можливості

 

СУТТЄВЕ ОНОВЛЕННЯ

 

 

 

 

 

 

КПВВ "Станиця Луганська" втричі збільшив пропускні можливості.

 

 

 

 

 

 

 

 

У Луганській області поблизу проведення операції об'єднаних сил в суботу, 8 вересня, відновив роботу контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" й відтепер можливості КПВВ зростуть - щодоби перетинати лінію розмежування зможуть 10-12 тисяч громадян, повідомили у прес-центрі Операції об'єднаних сил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як зазначається, оновлений КПВВ проінспектували голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз і начальник штабу Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Олег Цевельов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Загальна вартість ремонтно - відновлювальних робіт на цьому КПВВ становить майже 20 млн. грн. Гроші на ці потреби виділені з обласного бюджету. Наша мета полягала в створенні комфортних умов перетину лінії розмежування для людей з обмеженими можливостями, дітей, хворих, вагітних, людей старшого віку ... Завдяки збільшенню кількості робочих місць для перевірки документів скоротяться багатогодинні черги на КПВВ. А час очікування можна провести в павільйонах, пункті відпочинку, спеціально обладнаній кімнаті для потреб матері і дитини ", - повідомив Гарбуз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нині на контрольному пункті оновили дорожнє покриття, є пункт надання медичної допомоги, туалети, відремонтували бліндаж-укриття на 50 осіб, навіси для відвідувачів, огорожі, вагончики, місця зупинки маршрутних транспортних засобів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім того, змонтовані нові модулі для проведення паспортного і фіскального контролю. Є також модуль для гуманітарних організацій, в тому числі для представництв Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі модулі оснащені, малі архітектурні форми підключені до централізованого електро - і водопостачання, водовідведення. Крім того, тепер на пункті пропуску працюватиме пересувний модуль "Ощадбанку".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Також на оновленому контрольному пункті збільшено кількість автоматизованих робочих місць перевірки документів і штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції. Крім цього, для оперативного виявлення загроз терористичного характеру і своєчасної протидії протиправним діям додатково контрольний пункт обладнаний камерами відеоспостереження", - підсумували у штабі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://day.kyiv.ua/uk/news/080918-onovlenyy-kpvv-stanycya-luganska-vtrychi-zbilshyv-propuskni-mozhlyvosti

 

 

 

 

Переглядів: 413 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024