Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 10 » Волонтери ЗШР Уманської МРО ТЧХУ – чергують у місцях масового паломництва прочан з Ізраїлю
17:32
Волонтери ЗШР Уманської МРО ТЧХУ – чергують у місцях масового паломництва прочан з Ізраїлю

 

ОБІЙШЛОСЯ – БЕЗ ЕКСЦЕСІВ

 

 

 

 

 

 

Волонтери ЗШР Уманської МРО ТЧХУ – чергують

у місцях масового паломництва прочан з Ізраїлю.

 

Волонтери Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України беруть участь у чергуваннях, проведенні флешмобу серед прочан, які прибули в Умань з Ізраїлю на святкування єврейського Нового року - Рош-ха-Шана.

 

 

 

 

 

 

На цей раз поки що обійшлося без непередбачуваних ситуацій, під час яких знадобилась би допомога волонтерів Червоного Хреста.

Волонтери провели роздачу буклетів, пам’яток, інформаційної літератури з першої допомоги, які нагадували паломникам: будьте обачними з власним здоров’ям, а в разі потреби – умійте собі зарадити.

 

Впродовж всього періоду святкування Рош -ха-Шана порядок у мікрорайоні паломництва хасидів забезпечували 600 працівників поліції.

 

 

 

 

 

 

 

Мікрорайон паломництва перетворився на суцільну пішохідну зону. Хасиди масово скуповують сувеніри, вироби з дерева, хутра, а також книги, предмети одягу, ювелірні прикраси, іграшки, напої тощо.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вони дуже радіють святу, веселяться, беруть участь у різних конкурсах, танцюють, співають. З ними прибули з Ізраїлю 22 поліцейських, котрі спільно з українськими поліцейськими зведеного загону здійснюють необхідні заходи для публічного порядку та безпеки громадян в місцях масового перебування паломників.

 

 

 

 

 

 

 

Як і в попередні роки, очікувався приїзд 40 000 прочан. Скільки приїхало насправді, буде відомо пізніше, коли підбиватимуть підсумки паломництва хасидів в Умань. Свято триватиме до 11 вересня включно.

 

 

Фото – автора

Валентина Чорна,

голова Уманської МРО ТЧХУ

 

Переглядів: 787 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024