Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 12 » Підписано Меморандум про співпрацю між Мінмолодьспорту та Товариством Червоного Хреста України
07:46
Підписано Меморандум про співпрацю між Мінмолодьспорту та Товариством Червоного Хреста України

 

 

СПІВПРАЦЯ - МІЦНІТИМЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 вересня відбулось підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю

між Міністерством молоді та спорту і Товариством Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

Підписи під документом поставили Міністр Ігор Жданов і в.о. президента Товариства Микола Поліщук. Як зазначив Ігор Жданов, співпраця спрямовуватиметься на популяризацію, перш за все, здорового способу життя. “Нам дуже приємно працювати з такою поважною організацією та, об'єднавши зусилля, мобілізувати молодь для адаптації соціальних реформ”, - наголосив Міністр.

 

 

 

 

 

 

На важливості власного прикладу для впровадження здорового способу життя акцентував і Микола Поліщук. Зокрема, він звернув увагу на профілактику паління та зменшення вживання алкоголю. “Важливо залучати молодь до фізичної культури та спорту, тому що це - здоров'я”, - зауважив в.о президента Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Відповідно до Меморандуму, Міністерство та Товариство докладатимуть максимальних зусиль для реалізації програм та заходів у молодіжній сфері та їх розвитку. У тому числі шляхом залучення волонтерського, організаційного, фінансового, матеріального, інтелектуального ресурсу сторін.

 

Планується також проводити конференції, семінари та інші заходи щодо розробки, адвокації та імплементації програм у молодіжній сфері, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового способу життя, культури ненасильства та миру, гуманістичних цінностей, соціальної згуртованості.

 

Передбачається проведення інформаційно-просвітницької роботи з профілактики захворюваності у молодіжному середовищі.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, Товариство Червоного Хреста України є неприбутковою всеукраїнською громадською організацією, одним із 192 рівноправних членів Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Серед пріоритетів Товариства — надання допомоги постраждалим під час надзвичайних ситуацій, психосоціологічна допомога, підвищення рівня соціальної згуртованості громад тощо.

 

 

Фото – пресс-служби Міністерства молоді і спорту

За джерелом:

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/39797

 

 

Переглядів: 431 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 04:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024