Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 14 » У РНБО хочуть розробити стратегію боротьби із алкоголізмом та наркоманією
18:19
У РНБО хочуть розробити стратегію боротьби із алкоголізмом та наркоманією

 

АКСОЦІАЛЬНІ ЯВИЩА – ЗАГАЛЬНЕ ЗЛО

 

 

 

 

 

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони О. Турчинов

ініціював нараду щодо боротьби з асоціальними явищами.

 

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов ініціював проведення спільної наради за участю представників МОЗ, МВС та інших силових структур разом з представниками релігійних та громадських організацій для напрацювання спільної стратегії координації захисту та реабілітації населення від алкоголізму та наркоманії, передає УНН із посиланням на прес-службу Олександра Турчинова.

 

 

"Згідно із статистичними даними, в Україні близько 1 мільйона людей мають наркотичну залежність, ще більше - страждають від алкоголізму. Щороку ці цифри зростають приблизно на 10-15 відсотків. Особливо небезпечно, що алкогольна та наркозалежність дедалі більше поширюються серед молоді. Щороку від наркозалежності, алкоголізму та різних захворювань, пов’язаних з ними, вмирають близько 120 тисяч людей", - йдеться у повідомленні.

 

 

У прес-службі Турчинова відзначили, що "від цієї пошесті ми втрачаємо на кілька порядків більше українців, ніж на полі бою". Також у повідомленні зазначено, що це один з чинників, що "становить реальну загрозу національній безпеці нашої держави".

 

 

Не оминули увагою Турчинов і той факт, що "для протидії цьому злу дедалі більше релігійних організацій та церков без будь - якої підтримки держави створюють реабілітаційні центри", але "...за останні два роки був проведений 21 обшук реабілітаційних центрів, порушені кримінальні справи. Це викликає надзвичайно багато питань щодо мотивації подібних дій".

 

 

"...враховуючи важливість проблеми і звернення, що надходять до РНБО України, я ініціював проведення спільної наради за участю представників МОЗ, МВС та інших силових структур разом з представниками релігійних та громадських організацій для напрацювання спільної стратегії координації захисту та реабілітації населення від цієї небезпеки", - йдеться у повідомленні.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1752050-u-rnbo-khochut-rozrobiti-strategiyu-borotbi-iz-alkogolizmom-ta-narkomaniyeyu

 

Переглядів: 415 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024