Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 14 » Фармацевтичних працівників Львівщини привітали з професійним святом
19:36
Фармацевтичних працівників Львівщини привітали з професійним святом

 

ДРЕВНІЙ ПРОФЕСІЇ - МОЛОДШАТИ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, з нагоди Дня фармацевтичного працівника України, що традиційно

відзначається 15 вересня, урочисто привітали фармацевтів Львівської області.

 

 

У святкуванні взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак, начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, представники ЛНМУ імені Данила Галицького.

 

 

 

 

 

 

 

Урочисті заходи розпочали неординарно - екскурсією старовинними залами та підземеллями аптеки-музею «Під чорним орлом», під час якої гостям розповіли про давні традиції аптекарської справи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Працівників галузі привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка: «Нині велике свято, бо, напевно, немає людини, яка б не зверталася по допомогу до фармацевтів, і люди на вас сподіваються нерідко як на останню інстанцію. Радий, що маємо нагоду сьогодні зустрітися, адже дуже важливо мати час поспілкуватись – і про добрі, і про складні речі. Знаю - ваш успіх дається дуже нелегкою працею. Вітаю вас, справжніх професіоналів та успішних людей!»

 

 

 

 

 

 

 

«Ваша професія інколи здається непомітною, але це не так – вона є надзвичайно важливою. Дякую вам за вашу роботу! Ми, обласна рада, готові і надалі всіляко сприяти роботі комунальних аптек, адже переконані, що комунальна фармація має дуже серйозно розвиватися на Львівщині», - запевнив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

 

 

 

 

 

 

 

Щирі слова вітань прозвучали від директора департаменту Ірини Микичак: «Дякую вам, що ви в таких складних умовах змін в медицині впевнено ведете фармацевтичну галузь вперед. Дуже рада, що управління аптечними закладами на Львівщині зберігає традиції. Ви настільки сильні, потужні керівники, які зуміли зберегти і об’єднати свої колективи, і за це вам велика подяка. Вірю, що рано чи пізно, європейські правила провадження фармацевтичної справи прийдуть і в Україну. Хочу подякувати Неонілі Бик, експерту департаменту з організації та управління фармацією, з якою маємо задоволення працювати вже протягом багатьох років, за її відмінні лідерські якості».

 

 

 

 

 

 

 

Неоніла Бик, в свою чергу, побажала колегам здоров’я, успіхів та наснаги, а також зауважила: «Я дуже хочу, щоб ми зберегли аптеки, яким 100 і більше років, а їх у Львові залишилося, на жаль, лише вісім. Ці перлинки – гордість нашого міста, і ми повинні передати їх наступним поколінням».

 

 

 

 

 

 

 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фармацевтичного працівника кращих керівників комунальних аптек Львівщини було нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/7391.html

 

 

 

 

Переглядів: 459 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024