Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 23 » На ХХУ Форумі видавців у Львові відбулася презентація книги «Лілі» , присвяченій імунопрофілактиці
21:42
На ХХУ Форумі видавців у Львові відбулася презентація книги «Лілі» , присвяченій імунопрофілактиці

 

НОВІТНЯ КАЗКА... ПРО ВІРУСИ

 

 

 

 

 

 

 

На ХХУ Форумі видавців у Львові відбулася презентація

книги «Лілі» , яка присвячена питанням імунопрофілактики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На ХХУ Форумі видавців у Львові 23 вересня Наталія Тімко, лікар - епідеміолог, асистент кафедри інфекційних хвороб ЛНМУ ім. Данила Галицького, головний позаштатний інфекціоніст Львівської ОДА, активний пропагандист ідей Червоного Хреста провела разом з працівниками видавництва "Книголав"  презентацію книги «Лілі» , яка присвячена питанням імунопрофілактики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію Наталія Олександрівна зробила у Фейсбуку такий запис: «З ініціативи Дитячого фонду ООН (UNICEF), видавництва КНИГОЛАВ, Департаменту охорони здоров‘я Львівської облдержадміністрації на 25 Book Forum-форум видавців 2018 відбулось знайомство з книгою «ЛІЛІ» , яка присвячена питанням імунопрофілактики. Учасники відповідали на питання щодо вакцинації, роз'яснювали необхідність профілактики та небезпеку інфекційних хвороб. Вакцини діють!»

 

 

 

 

 

 

 

До цього додамо, повна назва книги «Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію». У книзі йдеться про те, що мікроби напрочуд маленькі, але дуже-дуже впливові, бо їх неймовірно багато. Вони щосекунди потрапляють в організм: через брудні руки, їжу, воду, іграшки, з повітря та від інших людей. Уникнути мікробів неможливо, а деякі з них є носіями небезпечних та навіть смертельних хвороб.

 

Але можна запобігти тому, щоб вони нашкодили, спричинивши захворювання. Як саме? Маленька дівчинка Лілі усе дізналася та влаштувала! У книжці є цікаві ігри та корисна інформація про те, як захиститися від інфекцій та бактерій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Авторка казки та додатків для спільної роботи батьків та дітей – письменниця Катерина Бабкіна, ілюстрації до книжки створила Анна Сарвіра. Видання доступне для читання онлайн.

 

 

 

 

 

 

Цю казку у доповненій реальності для смартфонів та планшетів реалізували Kifreez. Для зацікавлених з квітня створений і діє безкоштовний мобільний додаток Lili UNICEF з App Store та Google Play.

 

 

 

 

 

Фото – зі сторінки Наталії Тімко у соцмережі Фейсбук

За джерелами:

https://www.facebook.com/nataliya.timko/posts/1812237752145731

https://tsn.ua/books/u-merezhi-z-yavilasya-bezkoshtovna-knizhka-pro-scheplennya-dlya-ditey-1142994.html

 

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 04:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024