Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 24 » На Київщині розгорнуть табір тимчасового перебування біженців: навчання (ВІДЕО)
17:01
На Київщині розгорнуть табір тимчасового перебування біженців: навчання (ВІДЕО)

 

ВІДПРАЦЮВАННЯ ЗЛАГОДЖЕНОСТІ

 

 

 

 

 

 

На Київщині розгорнуть табір тимчасового перебування біженців: навчання

 

 

 

26 - 27 вересня в рамках проведення заходів підготовки Збройних Сил України з метою посилення співробітництва між Збройними силами, неурядовим сектором та місцевими органами влади на Київщині відбудуться спільні навчання Управління цивільно - військового співробітництва Збройних Сил України, Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) та Гірської сільської ради.

 

 

Партнери відпрацюють механізм надання допомоги цивільному населенню з районів надзвичайної ситуації, що включає розгортання табору тимчасового перебування переміщених осіб та проведення занять з першої допомоги.

 

 

Так, 27 вересня у рамках практичної частини навчань учасники влаштують імітацію потоку біженців, для яких у таборі тимчасового перебування будуть організовані процеси реєстрації, розміщення, роботу Служби розшуку та забезпечення харчування у польових умовах (польова кухня).

 

 

Також навчання будуть супроводжуватися інтенсивними теоретичними і практичними сесіями з різних тем: перша допомога, психосоціальна підтримка, міжнародне гуманітарне право тощо для дітей та дорослих.

 

 

До навчань буде залучено представників загонів швидкого реагування Червоного Хреста, що створені з числа волонтерів.

 

 

Мета діяльності загонів – надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру, під час збройних конфліктів, а також проведення профілактичних заходів із попередження надзвичайних ситуацій.

 

 

Активна фаза навчань розпочнеться 27.09.2018 з 10.00 за адресою: Київська обл, Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Центральна,7.

 

 

Під час заходу представники ЗМІ зможуть поспілкуватися з керівництвом Генерального штабу Збройних Сил України, Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, Товариства Червоного Хреста України, керівником Гірської сільської ради, а також волонтерами Червоного Хреста, які щоденно виконують важливу місію з надання допомоги цивільному населенню під час надзвичайних ситуацій в різних куточках України.

 

 

Контактні особи для представників ЗМІ:

 

 

Олексій Мазепа, – офіцер Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України,

Конт. тел. 050 647 00 29

Марія Єрьоменко, - менеджер з комунікацій Товариства Червоного Хреста України,

Конт. тел. 066 722 27 17.

 

Довідково:

 

Червоний Хрест постійно співпрацює по всій країні зі службами цивільного захисту. Яскравим прикладом цього може послужити співпраця Луганської ОО ТЧХУ і ДСНС в Луганській області. Так, наприклад, Червоний Хрест Луганщини та надзвичайники вчили школярів 8 вересня п.р. надавати першу допомогу, що є вкрай необхідним компонентом цивільного захисту населення, яке проживає поблизу зони військового конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

Такі майстер - класи і флешмоби у Всесвітній день першої допомоги були проведені організаціями ТЧХУ по всій країні, про що широко розповідалося на нашому сайті.

 

Автор: Maria Yeremenko

 

 

Фото – прес-служб ТЧХУ та ЛОО ТЧХУ

За джерелами:

http://redcross.org.ua/2018/09/simulation-27-09-2018/

 

 

Переглядів: 474 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 19:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024