Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Вересень » 30 » Сьогодні - День усиновлення
19:54
Сьогодні - День усиновлення

 

ГОТОВНІСТЬ ДО САМОПОЖЕРТВИ

 

 

 

 

 

 

В Україні відзначають День усиновлення 30 вересня.

 

 

 

 

Цей День встановлено "враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення" згідно з Указом Президента від 27 листопада 2008 року.

 

 

День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

 

 

Президент України Петро Порошенко привітав з нагоди Дня усиновлення.

"Глибоко переконаний, що сім'я є найкращим середовищем для зростання здорової дитини. Кожна година, день, рік, які дитина проживає в люблячій родині - це інвестиція в її успішне майбутнє. І мені приємно, що серед нас так багато людей, які присвятили своє життя вихованню дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування", - зауважив Президент.

 

 

За його словами, знаменно, що саме у день вшанування пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, українці відзначають День усиновлення. Адже це трагічне і водночас величне християнське свято символізує жіночу мудрість, доброчесність та готовність до самопожертви заради віри.

 

Президент зазначив, що сьогодні тисячі українських дітей, які втратили рідну сім’ю, проживають і виховуються у дружніх, щасливих родинах, відчувають щиру турботу про себе, вчаться любити ближнього, робити добро, бути активними членами суспільства.

 

 

"Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі, низький уклін вам за щоденну кропітку працю, за вашу щедрість та любов до дітей, за готовність віддати часточку себе заради благополуччя і добробуту дитини. Ми вами пишаємося. Нехай шанують вас діти та береже Бог", - наголосив Порошенко.

 

Фото – Укрінформ

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2548571-v-ukraini-sogodni-den-usinovlenna.html

 

 

Переглядів: 455 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024