Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 12 » Візит Генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус у Львів
20:50
Візит Генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус у Львів

 

ЗУСТРІЧ З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ НК ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

До Львова Лілія Білоус прибула з Луцька, де мала важливі ділові зустрічі.

 

 

 

Лілія Миколаївна прибула до Львова 11 жовтня о другій половині дня. Вона відвідала головний офіс Львівської ОО ТЧХУ, познайомилася з апаратом обласної організації, коротко обговорили план діяльності на наступний рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

Після цього голова ЛОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко супроводив делегацію зі столиці у МСЦ Червоного Хреста Львівщини. Директор установи Ніна Добренька розповіла про поточну діяльність і про плани на майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В делегацію з Києва, яку очолювала генеральний директор НК ТЧХУ Лілія Білоус (на знімку),  входили також й такі працівники Товариства Червоного Хреста України:

 

 

 

 

 

 

 

 

Олена Стокоз (на знімку) - керівник Департаменту організаційного розвитку Національного комітету Товариства Червоного Хреста України (Head of Organization Development Department у Ukrainian Red Cross Society.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дмитро Буглак (на знімку) - спеціаліст Департаменту організаційного розвитку Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Завершився візит делегації з НК ТЧХУ, який хоч і був коротким, але дуже продуктивним, приємною подією: нагородженням цінними подарунками волонтерів, котрі готують щоденні випуски новин для сайтів Львівської ОО ТЧХУ та Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

Цю групу, яка утворила редакцію у складі: Володимира Мороза, Олександра Апостолюка, Андрія Кононова, Анастасії Остасюк, Катерини Олійник, - представляла на зустрічі Ірина Апостолюк, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, журналіст за освітою.

 

Волонтери готують випуски щоденних новин на власноруч сконструйованій електронній апаратурі з 2011 р. За цей час, наприклад, сайт Личаківської районної організації Товариства переглянули 238070 користувачів, які зробили майже 700000 переглядів. Причому, ці цифри стосуються тільки стаціонарних комп'ютерів, так як лічильник не фіксує перегляди із смартфонів та інших мобільних пристроїв.

 

Сайт Львівської ОО ТЧХУ має менше переглядів, адже він запрацював тільки у березні 2017 р. Та є надія, що при певних зусиллях, це інформаційне джерело матиме у майбутньому такі ж, а може навіть кращі, показники.

 

 

 

 

 

 

 

Керівництво Товариства по достоїнству оцінило роботу львівських волонтерів, котрі працюють під егідою Департаменту інформації НК ТЧХУ: 11 жовтня Лілія Миколаївна урочисто вручила добровольцям - вістярам новенький комп'ютер просто зі складу, монітор до нього, друкарку і два смартфони. Ірина Апостолюк від імені волонтерів подякувала Лілії Миколаївні за цінні подарунки і пообіцяла використовувати їх за призначенням, щоб червонохрестівські новини стали ще оперативнішими і цікавішими.

 

У той же день делегація НК ТЧХУ виїхала зі Львова у м. Рівне, щоб побувати в центральному офісі обласної організації Товариства, познайомитися ближче з волонтерами ЗШР Червоного Хреста та відвідати районні організації Рівненської ОО ТЧХУ.

 

Фото – І. Валько, І. Апостолюк та зі сторінок Л. Білоус, О. Стокоз, Д. Буглака у соцмережах.

 

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 13:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024