Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 14 » Українців попередили про кліматичні аномалії і "зникнення" зими
21:04
Українців попередили про кліматичні аномалії і "зникнення" зими

 

НЕВТІШНИЙ ПРОГНОЗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Глобальні зміни клімату вже років через 10-15 стануть нормою

 

 

В Україні через глобальну зміну клімату вже в нинішньому столітті зникне звична нам холодна, сувора, "справжня" зима із сильними морозами. Про це розповіла керівник відділу агрометеорології Гідрометцентру Тетяна Адаменко, передає "Сегодня".

 

 

Вона зазначила, що українців очікують м'які зими без сильних заморозків, а також довгі та спекотні літні періоди.

 

За словами Адаменко, коли температура підніметься ще на 2 градуси льодовики можуть повністю розтанути, і виникне загроза, що під водою опиняться Одеса, Херсон, узбережжя Азовського моря і половина тимчасово окупованого Криму. Так, за оцінками Гідрометцентру, за останні 100 років наша країна нагрілася трохи більше ніж на 1 градус, що призвело до зміщення кліматичної зони на 100 кілометрів.

 

Так, глобальні зміни клімату вже років через 10-15 стануть нормою.

 

Більше того, Україна обіцяють навалу екзотичних комах. Уже зараз із побережжя Азовського моря по всіх інших регіонах розповзлися павуки каракурти, чия отрута в 15 разів небезпечніше укусу гримучої змії. Вони вже зустрічаються у Вінницькій, Полтавській і Черкаській областях. До східних кордонів України підійшла сарана.

 

Відзначимо, що перед цим синоптики віщували Україні дуже складну погоду: взимку - Україну, як і всю Європу, накриють антициклони, які будуть змінюватися буранами (сильними сніговими хуртовинами й заметілями в степовій місцевості) та арктичними морозами. Причому таку погоду чекають вже в кінці листопада.

 

Додамо, що українців і раніше попереджали про люту зиму - синоптик Леонід Горбань розповів про те, яка буде зима в Україні. Він так само прогнозує температуру до -25 градусів.

 

Фото: колаж РБК-Україна

За джерелом:

https://styler.rbc.ua/rus/zhizn/ukraintsev-predupredili-klimaticheskih-anomaliyah-1539015361.html?utm_source=traffim&utm_medium=referral&utm_campaign=31693&utm_content=3358663&utm_placement=1273

 

Переглядів: 464 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024