Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 14 » Вибухи на арсеналі: в Ічнянському районі обстежили вже понад 3500 будівель
21:55
Вибухи на арсеналі: в Ічнянському районі обстежили вже понад 3500 будівель

 

ВИЗНАЧЕННЯ ЗБИТКІВ

 

 

 

 

 

 

 

Робочі групи вже обстежили 3529 будівель в Ічнянському

районі Чернігівської області. Обстеження продовжується.

 

Про це повідомив прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

 

"Робочими групами продовжується проведення комісійних обстежень житлових будинків, споруд, об’єктів соціальної сфери та життєзабезпечення. Обстежено 3529 об'єктів із 9713 (36,3%)", – йдеться в повідомленні.

 

Станом на 14:00 авіація ДСНС здійснила розвідку технічної території арсеналу. Два пожежні літаки АН-32П провели шість скидів води, а саме 48 тон, в межах арсеналу. Всього з початку робіт здійснили 129 скидів води – 750 тон.

 

Піротехнічні підрозділи відпрацювали сім заявок, а з початку залучення – 238 заявок. З початку залучення спеціалісти перевірили та очистили від вибухонебезпечних предметів 21 населений пункт.

 

Крім того, для забезпечення публічного порядку у населених пунктах, що входять до 16-ти кілометрової зони ураження, патрулюють правоохоронці. До цього залучили 15 спільних патрулів Нацполіції та Нацгвардії, а саме 10 автомобільних та п'ять піших. Також встановили чотири пости на основних під’їзних шляхах до зони НС.

 

Зазначено, що у двох медзакладах міста Прилуки та смт Парафіївка залишається 91 особа евакуйованих громадян, серед яких одна дитина.

 

Залишаються відключеними від газопостачання 3737 абонентів у восьми населених пунктах: місто Ічня, село Гмирянка, село Іржавець, село Гужівка, село Рожнівка, село Крупичполе, село Бурімка, село Максимівка. Нині проводяться роботи по підключенню газу цим населеним пунктам.

 

Нагадаємо, внаслідок пожежі та вибухів на 6-му арсеналі Міноборони поблизу міста Ічня у Чернігівській області пошкоджено 80 помешкань.

 

Як повідомляв УНН, рано вранці 9 жовтня сталася пожежа на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Чернігівської області. З району надзвичайної ситуації евакуювали понад 12,5 тисяч людей.

 

Закрили авіапростір у радіусі 30 км, а також припинили рух автомобільного та залізничного транспорту. На в'їздах до лісових масивів встановили 14 шлагбаумів: 10 – структурними підрозділами Держлісгоспу та 4 – на території Ічнянського національного природного парку.

 

Фото – УНН

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1757503-vibukhi-na-arsenali-v-ichnyanskomu-rayoni-obstezhili-vzhe-ponad-3500-budivel

 

 

Переглядів: 442 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 17:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024