Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » На Буковині відбувся обласний етап проекту Школа успіху
17:56
На Буковині відбувся обласний етап проекту Школа успіху

 

БУКОВИНА ВИЗНАЧАЄТЬСЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

Для учасників проекту проводили лекції та майстер-класи

 

 

 

Протягом 13-14 жовтня 2018 року у приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка, з метою надихнути молодь бути активними у своєму регіоні і працювати над розвитком власних проектів, за сприяння управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з регіональним координатором Софією Король, відбувся обласний етап проекту «Школа успіху» в Чернівецькій області.

 

Учасниками заходу стали 45 підлітків з різних областей України. У організації заходу допомагали близько 20 волонтерів – випускників проекту минулих років.

 

Для учасників було організовані цікаві і корисні лекції. Про це повідомляє прес-служба чернівецької ОДА.

 

Випускниця всеукраїнського етапу проекту «Школа успіху» 2018 року, організатор регіонального етапу в місті Миколаїв, художниця, тренер хореографії, переможець міжнародних конкурсів Валерія Чоловська поділилась своєю історією успіху.

 

Представниці Товариства Червоного Хреста України показали майстер-клас з надання першої медичної допомоги.

 

Волотерка з Корпусу Миру (м. Коломия) Ханна Курсі розповіла про табори корпусу миру, які допомагають в розвитку особистості. Майстер-клас з ораторського мистецтва провела ведуча «Доброго ранку, Буковино!» на Суспільному Діана Пожар.

 

Представник Чернівецького осередку Федерації дебатів України Марина Величко пройшла з учасниками базовий курс в основи тайм-менеджменту.

 

Ці та інші майстер-класи та лекції, поряд з екскурсією в медичну лабораторію «Сінево», руханками на вул. Кобилянській не залишили небайдужими жодного учасника проекту.

 

По завершенню заходу учасники були нагороджені сертифікатами та подарунками, однак найбільша цінність для них – це знання та заклик до їх здобуття який учасники отримали.

 

«Школа успіху» - це безкоштовна освітня програма для молоді 14−17 років покликана розвивати актуальні для XXI століття навички, серед яких — креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо, та допомагає розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я», стати лідерами та працювати над розвитком України та свого регіону.

 

 

Фото - bukoda.gov.ua

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/bukovina/na-bukovini-vidbuvsya-oblasniy-etap-proektu-shkola-uspihu-361936

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 17.04.2024, 01:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024