Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер
20:32
Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер

 

ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ЗОЛОТЕ СЕРЦЕ»

 

 

 

 

 

 

 

У Харкові відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер

 

 

 

11-13 жовтня 2018 року на базі лікувально-профілактичних і медичних навчальних закладів Управління охорони здоров’я Харківської ОДА відбувся ХІ Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-Професіонал».

 

 

 

 

 

 

 

 

У конкурсі взяли участь делегати з 20 областей України – учасники, члени суддівських бригад, координатори та представники медичної спільноти.

 

 

Конкурс традиційно проводиться у три етапи: відбір у лікувально -профілактичних закладах, фахові змагання в регіонах та фінальний етап, в якому беруть участь переможці двох перших етапів.

 

 

У фінальному конкурсі, що проводився на базі Харківського НМУ, на учасників також очікували три тури змагань: тестування (комплект тестових завдань, що охоплював матеріал з основ медсестринства, медсестринства в терапії, хірургії, педіатрії, при невідкладних станах), демонстрацію практичних навичок та демонстрацію техніки зупинки кровотечі.

 

 

Членами журі конкурсу виступали представники регіонів: викладачі медичних колежів, медичні сестри, які за підсумками трьох турів визначили переможців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівщину представляла переможниця обласного конкурсу «Краща сестра медична Львівщини-2018» Гринчук Марія - сестра медична приймального відділення комунального некомерційного підприємства Жовківської районної ради «Рава-Руська районна лікарня».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Всеукраїнському конкурсі Марія стала Лауреатом конкуру, посівши четверте місце і одержала почесну відзнаку Асоціації медсестер України – Золоте Серце.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Конкурсанток привітав голова Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Альона Благовещенська, президент Асоціації медичних сестер України Тетяна Чернишенко та ін. посадові особи.

 

 

 

Фото - www.knmu.kharkov.ua

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/7497.html

http://www.knmu.kharkov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5331%3A2018-10-12-11-13-10&catid=1%3Anews&Itemid=8&lang=uk

 

 

 

Переглядів: 689 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 09:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024