Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 17 » Червоний Хрест турбується про тимчасово переміщених осіб зі сходу України
16:33
Червоний Хрест турбується про тимчасово переміщених осіб зі сходу України

 

ДАТИ НЕ РИБУ, А ВУДКУ

 

 

 

 

 

 

 

 

У м. Дніпро, завдяки Червоному Хресту 46 переселенців,

отримали гранти для підтримки і відновлення власної справи.

 

 

 

 

Цьогоріч у м. Дніпро Міжнародний рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця виділив переселенцям та демобілізованим бійцям понад 1,2 мільйони гривень на відновлення домогосподарств задля отримання прибутку.

 

 

Про це сьогодні, 17 жовтня, під час прес - конференції повідомила голова Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Лашко, передає Дніпроград.

 

 

Загалом у Дніпрі знаходиться 70 домогосподарств переселенців та учасників збройного конфлікту на сході України. З них обрали 46 одиниць, які найбільше потребують соціальної підтримки з боку організації. Їх визначали за спеціальними критеріями, які висунув Червоний Хрест.

 

 

“Нами були обрані ті домогосподарства, члени яких отримують низький прибуток і потребують допомоги з відновлення їхньої діяльності задля подальшого отримання прибутку з домашнього виробництва”, - розповіла Людмила Лашко.

 

 

За словами однієї з бенефіціарок проекту, переселенки з Донецька Світлани Андрюшиної, цей грант допоміг їй відновити справу, якою вона займалася ще до збройного конфлікту на сході України — виготовлення кондитерських виробів.

 

 

“Завдяки гранту я змогла придбати все необхідне для виготовлення тортів. Наразі кожного дня я виготовляю 3-4 торти на замовлення і отримую за це гроші. Тепер в моїх планах відкрити дитяче кондитерське кафе, в якому зможуть знайти роботу такі ж переселенці, як і я”, - зазначила Світлана Андрюшина.

 

 

Загалом, на Січеславщині гранти від Міжнародного руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця отримали вже 98 господарств на суму понад 2 мільйони гривень.

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://dniprograd.org/2018/10/17/zavdyaki-chervonomu-khrestu-46-pereselentsiv-ta-uchasnikiv-viyni-otrimali-granti-na-vedennya-vlasnikh-sprav-u-dnipri_72325

 

Переглядів: 369 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024