Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » "Пожежа, тривога, евакуація людей": масштабні навчання рятувальників у метро в м. Дніпро (ВІДЕО)
09:59
"Пожежа, тривога, евакуація людей": масштабні навчання рятувальників у метро в м. Дніпро (ВІДЕО)

 

НАВЧАННЯ У ПІДЗЕМЦІ

 

 

 

 

 

 

У навчаннях брали участь 15 одиниць техніки , а також

60 рятувальників і волонтерів ЗШР Дніпропетровської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

Навчання провели рятувальники у підземці м. Дніпро. За легендою, десятки людей постраждали та були евакуйовані.

 

Вишкіл рятувальників тривав спільно з патрульними, поліцією, волонтерами ЗШР Червоного Хреста Дніпропетровщини та медициною катастроф. Це один з етапів командно-штабних навчань обласного ДСНС, які нині тривають на Дніпропетровщині.

 

 

За легендою навчань, в одному з вагонів дніпровської підземки сталося коротке замикання електромережі і виникла пожежа. Машиніст скерував потяг до найближчої платформи – станції "Металургів". Рятувальникам довелося евакуювати людей з глибини півсотні метрів і гасити пожежу.

 

 

Лунає пожежна тривога. Пасажири залишають станцію, постраждалі від вогню та диму залишаються у вагонах потяга. На пожежу перший загін рятувальників має прибути за 7 хвилин. Пасажирів, які не можуть іти самі, – виносять на ношах.

 

 

У цій аварії кілька десятків постраждалих. Їх поступово евакуюють із небезпечної зони. Спільно з рятувальниками, задіяні загін швидкого реагування Червоного Хреста та медицина катастроф.

 

 

Рятувальники під'єднують рукави до пожежних гідрантів, що розташовані в люках просто на платформі. Додатково воду мають подати й з вулиці. Через декілька хвилин пожежа ліквідована.

 

 

"Пожежно-рятувальні підрозділи Дніпра постійно відпрацьовує ці питання. Підрозділи ДВГРЗ це питання відпрацьовує кожні три місяці. На кожній станції періодично проводяться навчання", – запевняє старший помічник начальника зміни ОКЦ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Андрій Світенко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У навчаннях брали участь 15 одиниць техніки: рятувальної, медичної служб, автомобілі патрульних, а також 60 рятувальників.

 

Наталя Світлова, Олександр Пронський, "5 канал

 

 

Фото – скрін-шот з відео

За джерелом:

https://www.5.ua/regiony/pozhezha-tryvoha-evakuatsiia-u-metro-dnipra-riatuvalnyky-provely-masshtabni-navchannia-179511.html

 

Переглядів: 408 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 07:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024