Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Вітальне слово Генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус, виголошене 18 жовтня у м. Слов'янську
20:38
Вітальне слово Генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус, виголошене 18 жовтня у м. Слов'янську

 

ВІДБУДОВА – СПРАВА ЧЕСТІ

 

 

 

 

 

 

Вітальне слово Генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус,

виголошене сьогодні, 18 жовтня, у м. Слов'янську, що на Донеччині.

 

 

Як ми уже повідомляли, сьогодні у м. Слов'янську відбулося урочисте відкриття відремонтованих за участю Червоного Хреста об’єктів охорони здоров’я – лабораторії та фізіотерапевтичного відділення Вузлової лікарні цього міста та жіночої консультації КЛПЗ «Пологовий будинок», в якому взяла участь і виступила Генеральний директор НК ТЧХУ Лілія Білоус.

 

Подаємо повний текст її виступу:

 

Надання підтримки державам у забезпеченні доступу населення до послуг охорони здоров’я – це важлива та вкрай необхідна місія Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. В кожній із 191 країні у світі є Національне Товариство Червоного Хреста чи Червоного Півмісяця. В нашій країні Міжнародний Рух представлений Товариством Червоного Хреста України.

 

На постійній основі ми співпрацюємо з нашими основними партнерами по Міжнародному Руху – Міжнародною Федерацією, Міжнародним Комітетом та Партнерськими Національними Товариствами. Саме завдяки такій співпраці, єдності у підходах до забезпечення найбільш гострих потреб, пов’язаних зі збройним конфліктом на Сході України, вже п’ятий рік поспіль Товариство Червоного Хреста України має можливість забезпечувати постійну допомогу у різних сферах гуманітарної діяльності, починаючи від покриття у 2014-2015рр. першочергових потреб постраждалого від збройного конфлікту населення та продовжуючи підтримку у подальші роки за допомогою залучення міжнародного фінансування та, що вкрай важливо, міжнародної експертизи у здійсненні діяльності, яка направлена на інтеграцію внутрішньо-переміщених осіб в нових умовах проживання, забезпечення розвитку домогосподарств постраждалого населення, допомогу державі у наданні доступу до медичних послуг у місцях компактного проживання внутрішньо-переміщених осіб та наближених до лінії розмежування районах Донецької та Луганської областей.

 

Зокрема, серед спільно реалізованих проектів, завдяки двадцятирічній співпраці між Товариством Червоного Хреста України та Люксембургським Червоним Хрестом, стало можливим відновлення будинків 3-ї категорії зруйнованості в м. Слов’янську, заміна вікон у будинках 2-ї та 1-ї категорій зруйнованості, підтримка місць компактного проживання внутрішньо-переміщених осіб через роздачу непродовольчих товарів (миючих засобів, спальних та гігієнічних наборів), проведення необхідних ремонтних робіт, поліпшення умов проживання, відновлені протитуберкульозного та дитячого відділення обласної психіатричної лікарні м. Слов’янська.

 

Як пам'ятаємо, 17 листопада 2017 року в Слов’янську відбулося урочисте відкриття одразу кількох відремонтованих об’єктів охорони здоров’я - зокрема дитячого відділення Слов’янської обласної психіатричної лікарні, і, менше ніж за рік, завдяки спільним зусиллям Червоного Хреста України та Люксембурзького Червоного Хреста, наполегливій щоденній праці співробітників та делегатів в Україні та за її межами, завдяки наданій вкрай необхідній фінансовій підтримці німецької федеральної компанії «Організація міжнародного співробітництва GIZ» сьогодні ми з вами є учасниками урочистого відкриття відремонтованих об’єктів охорони здоров’я – лабораторії та фізіотерапевтичного відділення Вузлової лікарні міста Слав'янська та жіночої консультації КЛПЗ «Пологовий будинок».

 

Роботи не були би завершені без тісної і постійної співпраці з керівництвом Донецької області, міста, керівництвом медичних закладів. Ми щиро вдячні за тісну співпрацю та взаєморозуміння з органами місцевої влади, головними лікарями, сприянням у роботі задля забезпечення впровадження цього проекту. Висловлю вдячність ремонтним бригадам за забезпечення якості та дотримання термінів у виконанні відновлювальних робіт та благоустрою території.

 

У тяжкі для країни часи, надання посильної підтримки державі Міжнародним Рухом Червоного Хреста допомагає створити умови для лікарів та медичного персоналу для впровадження успішної та повноцінної роботи, а модернізовані приміщення створюють комфортні умови перебування пацієнтів медичних закладів. Цілі - досягнуті.

 

На черзі будівництво чотирьох ФАПів та реконструкція будівлі харчоблоку Світлодарської міської лікарні у Донецькій області.

 

Дякую за увагу!

 

 

Фото – прес–служби ТЧХУ

Лілія Білоус,

Генеральний директор НК ТЧХУ Лілія Білоус

Переглядів: 544 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024