Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Туристична компанія «Чудо-тур» провела безкоштовну екскурсію вулицями Львова для учнів школи-інтернату №1
01:22
Туристична компанія «Чудо-тур» провела безкоштовну екскурсію вулицями Львова для учнів школи-інтернату №1

 

 

МАНДРІВКА ЛЬВОВОМ НА «ЧУДО-ПОЇЗДІ»

 

 

 

 

 

 

 

Туристична компанія «Чудо-тур» 18 жовтня провела безкоштовну екскурсію вулицями Львова для учнів 3-б класу

Львівської середньої загальноосвітньої санаторної школи-інтернат №1 І-ІІІ ст. ім. Б - І. Антонича.

 

 

 

 

 

 

 

 

В екскурсії взяли участь учні 3-б класу під проводом вчительки початкових класів Галини Романівни Манчури та виховательки Вікторії Романівни Дячкіної, котрі мають досвід у проведенні таких заходів у зоопарк «Лімпопо», шоколадну копальню, музеї та виставкові зали м. Львова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Від батьківського комітету допомагала вчителям Юлія Пришляк, у котрої тут навчається син Юрій.

 

 

 

 

 

 

Посадку на "Чудо-поїзд" провела працівник туристичної фірми, провідник Юлія Кашуба, котра запросила маленьких туристів та їх керівників зайняти свої місця і нагадала, що під час руху не можна відчиняти двері.

 

 

 

 

 

 

Швидкість чудо-поїзда – мінімальна, всього 25 км на год. Тривалість поїздки по всьому маршруту – 1 год. Потім потяг знову повернеться на площу Ринок і візьме іншу групу туристів. Рух відбувається за узгодженим з міською владою графіком. Аварії – виключені, тому що за безпекою слідкують фахівці з Інспекції державного технічного нагляду ЛОДА. Талон техогляду прикріплений на передньому вікні, як й у всіх транспортних засобів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Шлях «Чудо-поїзда», яким відправилися у мандрівку о полудні школярі, пролягав з площі Ринок за маршрутом: Ратуша - Порохова вежа - площа Старий ринок - Церква святого Миколая (найстаріша церква Львова) - Оперний театер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, нині Оперний театер став своєрідною візитною карткою Львова. На його фоні "Чудо-поїзд" виглядає дуже привабливо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Від Оперного театру "Чудо-поїзд" прямує до Будинку вчених, а потім до Львівського національного університету ім.І.Я.Франка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі йдуть такі пункти: Головна пошта - палац Потоцьких - Аптека Міколяша - пам'ятник Міцкевичу - готель Жорж - пам'ятник королю Данилу - Латинський собор - площа Ринок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тривала екскурсія всього годину. Але цього вистарчило, щоб школярі зрозуміли: Львів – це старовинне місто з унікальною історією, яку треба вивчати, берегти і примножувати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В екскурсії взяв участь і наш давній знайомий Михайло Олійник, який у минулому році активно пропагував на Форумі видавців у Львові «Вісник Червоного Хреста України» разом з волонтерами і працівниками Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Екскурсія Михайлику і його товаришам сподобалася. Тепер вони чекають на нові цікаві подорожі. Такі мандрівки розширюють кругозір, скрашують будні, додають дітям нових сил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – автора та туристичної компанії "Чудо-тур"

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 427 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024