Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Їдучи на виклик, мобільна медична бригада ТЧХУ врятувала самогубця від непоправимого
08:25
Їдучи на виклик, мобільна медична бригада ТЧХУ врятувала самогубця від непоправимого

 

ЛИЦАРІ МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

Мобільна медична бригада Червоного Хреста, їдучи до хворого

на виклик, врятувала підлітка від заподіяння собі смерті.

 

 

Сьогодні нам стало відомо, що мобільна медична бригада Червоного Хреста, яку очолює лікар Георгій Бистрова, на шляху до локації помітила на мосту дівчину-підлітка, котра збиралася стрибнути з нього униз. Зупинившись на хвильку, медики попередили спробу самогубства і доставили дівчину до госпіталю.

 

Лікар Георгій Бистров та його мобільна бригада, зазвичай. приймає за день понад 30 пацієнтів. Разом із двома медичними сестрами Червоного Хреста і водієм, вони надають необхідну медико - діагностичну допомогу всім, хто цього потребує, роблячи її більш доступною для населення «сірої зони» поблизу лінії зіткнення на Луганщині.

 

Всього на сході України працюють 4 такі мобільні медичні бригади Червоного Хреста.

 

«Ми їздимо і в такі місця на лінії розмежування збройного конфлікту, які не відвідують звичайні лікарі і швидка допомога. Працюємо з внутрішньо переміщеними особами, їх дітьми, людьми, котрі побували під обстрілами, ховалися у підвалах і тимчасових сховищах . У багатьох з них посттравматична стресова реакція. – Розповідає Георгій. – Кожний населений пункт ми відвідуємо по кілька разів на місяць, тому можемо бачити динаміку. Вперше пацієнти звертаються до нас із верхнім тиском 240 мм. рт. ст., болями у серці, животі, суглобах, спині. Ми їх оглядаємо, розписуємо схему лікування, приїжджаємо повторно і констатуємо, що їхній стан приходить у норму, біль зникає, поліпшується сон».

 

Дуже пишаємося колегами і дякуємо за турботу про пацієнтів!

 

На знімку: робочі будні медиків, котрі, як літом, так і зимою, надають допомогу мешканцям «сірої зони» поблизу лінії зіткнення.

 

Підтримати проект «Мобільні медичні бригади» ви можете на платформі Social Project Awards за посиланням - https://goo.gl/FdfPBd.

Нагадаємо, для того, щоб успішно проголосувати, на сайті треба увійти через соціальну мережу Facebook, зробити 2 кліки під обраним проектом, доки не з’явиться слово “Дякую” від організаторів.

 

Автор: Maria Yeremenko

 

 

Фото – автора

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/10/%D1%81%D1%8C%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%96-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%87%D0%B5/

 

Переглядів: 439 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 10:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024