Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Червоний Хрест разом з партнерами обстежив умови життя родин пільгових категорій на Рівненщині
14:40
Червоний Хрест разом з партнерами обстежив умови життя родин пільгових категорій на Рівненщині

 

РЕЙД МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест Рівненщини разом з партнерами обстежив

умови життя родин пільгових категорій в Здолбунівському районі.

 

 

В рамках діяльності Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Червоний Хрест і спеціалісти Рівненського обласного та Здолбунівського районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою надання соціальних послуг 25 жовтня 2018 року побували у родинах пільгових категорій, що проживають на територіях Уїздецької сільської ради та Мізоцької селищної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

У рейдову бригаду ввійшли такі фахівці, як: Тетяна Павлова, - директор Здолбунівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Тетяна Стерник, - провідний фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Марія Бєлікова, - голова Здолбунівської РО ТЧХУ, Олена Нікольченко, - провідний фахівець із соціальної роботи Рівненського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бригада відвідала 9 сімей, яким призначено допомогу при народженні та одиноких матерів, а також кілька багатодітних родин та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 

Комісія побувала також у кількох родинах демобілізованих учасників збройного конфлікту на сході України, а також поцікавилася, як живуть сім'ї, де виховують дітей під опікою.

 

Комісія відвідала під час рейду 40 осіб. Серед них розповсюджено 28 буклетів щодо популяризації та впровадження наставництва, як нової форми виховання дітей, котрі перебувають в інтернатних закладах, і 60 буклетів щодо ведення здорового способу життя.

 

В зв’язку з початком опалювального сезону, з метою недопущення у помешканнях пожеж та трагічних наслідків від них, у всіх відвіданих сім'ях роздано пам’ятки ДСНС.

 

Фото – Рівненської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=719382388398689&set=pcb.552321011884935&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 460 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024