Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 27 » Microsoft, Amazon, Google об’єднуються для боротьби з голодом
09:32
Microsoft, Amazon, Google об’єднуються для боротьби з голодом

 

ЗАВДАННЯ ГЛОБАЛЬНОГО ЗНАЧЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Торік голодували понад 20 млн людей у Нігерії, Сомалі, Південному Судані

та Ємені. Ще 124 млн осіб живуть у проголодь. Це число постійно зростає.

 

 

Звіти ООН показують, що кожного дня понад 20 млн людей не мають чого їсти, а 1,3 млрд – живуть за межею бідності, намагаючись на заробіток у $1,25 в день прогодувати себе та сім’ю.

 

І хоча голод розвивається дуже повільно, якщо порівнювати його з іншими катаклізмами, передбачити це явище дуже складно. Світовий банк, Червоний Хрест, ООН та інші міжнародні організації попросили допомоги в ІТ-компаній у створенні штучного інтелекту для підготовки таких прогнозів. Microsoft, Amazon, Google об’єдналися в альянс для роботи над цим проектом.

 

 

Технологічні фірми розроблять пакет аналітичних моделей, який називається «Артеміс». Він використовує штучний інтелект і машинне навчання для визначення та передбачення в реальному часі виникнення проблем з їжею в країнах, що розвиваються.

 

 

Нова ініціатива, яку вперше представили наприкінці вересня п.р., повинна дозволити діяти на випередження. Адже реагування на голод, що вже розпочався, означає багато втрачених життів. Предикативні моделі на основі зібраних даних дозволять вживати дії до того, як ситуація з продовольством перетвориться на кризу, коментують представники Світового Банку та ООН.

 

 

«Той факт, що мільйони людей, багато з яких діти, досі у XXI столітті страждають від великого недоїдання та голоду, є глобальною трагедією, – розповів президент Світового Банку Джим Йонг Кім. – Ми формуємо безпрецедентну глобальну коаліцію, щоб сказати: такого більше не буде».

 

 

Торік з голодом стикнулися понад 20 млн людей у Нігерії, Сомалі, Південному Судані та Ємені. Ще 124 млн людей живуть у постійному напруженні з поставками їжі та потребують негайної гуманітарної допомоги для виживання. Майже половина з них проживає в регіонах, охоплених бойовими діями.

 

 

Створювана система Famine Action Mechanism (FAM) надасть ранні прогнози і попередження про розвиток продовольчої кризи, яка може перерости в голод. Це стане поштовхом для розгортання заздалегідь спланованих процесів втручання.

 

 

«Якщо ми зможемо краще передбачати, де та коли в майбутньому розпочнеться голод, ми зможемо реагувати раніше та ефективніше, – прокоментував президент Microsoft Бред Сміт. – Штучний інтелект та машинне навчання обіцяють створити значні можливості для передбачення та визначення ранніх ознак проблем з їжею, таких як неврожаї, засухи, природні катаклізми, збройні конфлікти».

 

 

Спершу FAM розгорнуть у групі невеликих вразливих країн, однак у майбутньому система має отримати глобальне охоплення.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://techtoday.in.ua/news/microsoft-amazon-google-ob-yednuyutsya-dlya-borotbi-z-golodom-104976.html

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024