Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Жовтень » 27 » Львівський обласний клінічний діагностичний центр святкує 30-річчя від дня заснування
21:43
Львівський обласний клінічний діагностичний центр святкує 30-річчя від дня заснування

 

ЮВІЛЕЙ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 27 жовтня, відбулись урочистості з нагоди 30-ї річниці від дня

заснування Львівського обласного клінічного діагностичного центру.

 

 

 

Зі святом присутніх привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

 

 

«Я хотів би висловити вам слова вдячності. Бо, направду, усі ті люди, які були у вашому закладі, які доторкнулися до вашого добра та любові – неймовірно вдячні вам. Ви врятували життя багатьом людям. Я впевнений, що вони посилають до Господа слова подяки вам. Добра вам, здоров’я, шануйте та любіть людей, бережіть свій колектив. Пам’ятайте, що у ваших стінах було відроджене українське лікарське товариство. Ви є осередком не лише науки, великої професійності, але й українських лікарів та тих, хто веде за собою суспільство вперед. Я переконаний, що ми йдемо доброю дорогою і обов’язково матимемо добру, сильну державу, в якій поважають і шанують лікарів», - зазначив очільник Львівщини.

 

 

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та 30-річчя від дня заснування Львівського обласного клінічного діагностичного центру Почесними грамотами облдержадміністрації нагородили працівників цього медичного закладу.

 

Довідково:

 

Львівський обласний клінічний діагностичний центр – медичний заклад, заснований 1988 році, який надає консультативно-діагностичну допомогу всім мешканцям міста Львова та Львівської області, особливо мешканцям сільських районів.

 

Основне завдання центру – якісне проведення діагностики захворювань, кваліфіковане проведення диференціальної діагностики складної патології на основі комплексного та всебічного обстеження хворих із застосуванням діагностичної техніки, інструментальних та лабораторних методів.

 

Кількість відвідувань в ЛОКДЦ щорічно коливається в межах 150-160 тисяч, в клініко-діагностичній лабораторії кількість проведених аналізів за рік становить понад 90 тисяч, в середньому за рік фіксується понад 500 вперше виявлених хворих із злоякісними новоутвореннями, які скеровуються з заповненими онкоповідомленнями в Державний регіональний онкологічний центр. Щорічно в діагностичному центрі обстежуються понад 45 тисяч мешканців сільських районів Львівської області.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=40561

 

Переглядів: 450 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024