Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 2 » Реалізація спільного проекту Данського Червоного Хреста та Червоного Хреста України набирає обертів
22:38
Реалізація спільного проекту Данського Червоного Хреста та Червоного Хреста України набирає обертів

 

МОНІТОРИНГ БЛАГОДІЙНОГО ПРОЕКТУ

 

 

 

 

 

 

Першого листопада до м. Біла Церква завітала делегація Данського Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Білу Церкву відвідали делегати Данського Червоного Хреста, які координують проекти спрямовані на подолання гуманітарної кризи в Єропейському регіоні. Були представники Данського Червоного Хреста, які працюють в Грузії, Вірменії, Греції, Білорусії, України. Відбулася зустріч з міською владою, відвідали територіальний центр, спілкувалися з волонтерами.

 

Цей візит відбувся у рамках реалізації проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення України», який впроваджується за фінансової підтримки Данського Червоного Хреста та буде реалізований упродовж 2018-2021 років на території 15 областей України.

 

На даний момент у Білій Церкві реалізується спільний проект, спрямований на забезпечення соціальної згуртованості та поліпшення психосоціального добробуту серед населення на територіях, постраждалих від конфлікту; підвищення організаційної спроможності і покращення процесу управління діяльності волонтерів.

 

Діяльність проекту також полягає в наданні психосоціальної підтримки вимушено переміщеним громадянам, демобілізованим воїнам та членам їх сімей.

 

Для таких осіб Товариством Червоного Хреста щомісяця проводяться 25-30 заходів: екскурсії, майстер-класи, групові заняття, організовується сімейний відпочинок, тематичні заняття для дітей та дорослих. Для волонтерів відбувається навчання з питань надання психосоціальної підтримки, вирішення конфліктів, адвокація тощо.

 

Міський голова Геннадій Дикий привітав гостей: «Я дуже радий, що ви приїхали саме до нашого міста. Вдячний вам за ту роботу, за те що ви робите, за вашу допомогу, і за досвід яким ви ділитеся з нами. Це дасть змогу представникам Білоцерківської організації Червоного Хреста вивчати Європейську модель надання волонтерської допомоги. Зараз ми активно розвиваємо інфраструктуру міста для людей із обмеженими можливостями. Я вважаю, що реалізація спільних проектів з громадськими організаціями та іноземними фондами сприятиме підвищенню рівня надання соціальних послуг для різних категорій населення. Дякую за вашу активну громадянську позицію і буду радий вітати вас ще раз у нашому місті!»

 

 

 

 

 

 

У ході заходу делегація Данського Товариства Червоного Хреста відвідала оновлений Білоцерківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), завданнями якого є:

-  акумулювання соціальних послуг, що надаються громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, учасникам АТО;

-  створення єдиної інформаційної бази;

-  створення умов для надання соціальної послуги догляду вдома та створення паліативного відділення;

-  забезпечення психологічної підтримки та консультування;

-  моніторинг потреб у соціальних послугах та інформування мешканців;

-  залучення волонтерів та громадських організацій, діяльність яких спрямована на надання різнопланової допомоги особам похилого віку, інвалідам та ін.

 

Представники Данського Червоного Хреста були вражені тими умовами та послугами, що там надаються, наголосили на важливості таких установ та на впроваджені проектів, також зауважили, що їм приємно бачити такий високий рівень розвитку Білої Церкви.

 

У заході взяли участь: секретар міської ради Вадим Кошель, депутат міської ради Олександр Русс, заступник міського голови Катерина Литвиненко, заступник директора КП БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» Оксана Сахарова, в.о. голови Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Володимир Мухін.

 

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://new.bc-rada.gov.ua/pro_misto/novyny.html?fbclid=IwAR1_RJB_6JV1-d-uKZakdOzXnQZQ_YtZBYcC8sjaJqgqvhrz0HjKuxxS-yM

 

 

Переглядів: 591 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 12:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024