Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 3 » У Львові вчетверте відбудеться благодійна акція «Подаруй дитині свято»
15:54
У Львові вчетверте відбудеться благодійна акція «Подаруй дитині свято»

 

ЛИСТИ ДО СВ. МИКОЛАЯ - ЧУДОТВОРЦЯ

 

 

 

 

 

 

У Львові вчетверте відбудеться благодійна акція «Подаруй дитині свято».

Взяти участь може кожен охочий, обравши лист і підготувавши подарунок.

 

 

У Львові четвертий рік поспіль відбудеться благодійна акція «Подаруй дитині свято», мета якої підготувати подарунки до Святого Миколая дітям з інтернатів та малозабезпечених сімей.

 

Ініціаторами та координаторами акції є львів'яни Вероніка Кашинська та Данило Сороковий. Співпартнерами є Львівський молодіжний клуб, Львівський молодіжний центр та Студентська рада.

 

«Суть акції, що кожен мешканець Львова чи іншого міста, можливо, навіть іноземець може стати Миколаєм і підготувати подарунок для малечі. За допомоги соціальних служб міста ми збираємо листи до Миколая від дітей з інтернатів та малозабезпечених родин, скануємо їх і публікуємо на сторінці акції у Facebook. Охочі зголошуються, бронюють лист у коментарях і виконують те, що в ньому описано», — розповіла ZAXID.NET Вероніка Кашинська.

 

Подарунки ініціатори акції збирають у своєму офісі, що розташований у приміщенні Львівського молодіжного центру на вулиці Винниченка, 12, а напередодні свята розносять їх. Минулого року із Святим Миколаєм, як розповідає Вероніка, за допомогою акції привітали близько 350 дітей. З подарунками відвідали малюків з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей переселенців, учасників зони АТО та добровольців, дітей-інвалідів, сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування.

 

«Є різні діти і відповідно різні листи: хтось просить планшет, хтось — щоб його мама не хворіла. Тому ми для балансу формуємо універсальний подаруночок, у якому є солодощі, фрукти, книжки. Якщо лист дуже довгий, то його можна поділити між декількома волонтерами», — додає Вероніка Кашинська.

Цього року ініціатори акції планують підготувати подарунки для приблизно 200 дітей. Це менше, ніж торік, але за словами Вероніки, подарунки будуть більш якісними. Перші листи публікуватимуть на сторінці благодійної акції у Facebook вже від першого листопада. Взяти участь може кожен охочий.

 

Фото – www.lviv-tourist.info/ru/do-mayetku-svyatogo-mykolaya/

За джерелом:

https://uazmi.org/news/post/Ovl6qRHTRTN0kFwlDobKU

 

Переглядів: 421 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 14:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024