Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 4 » У Харкові відбулися урочистості з нагоди 100-річчя НМАПО ім. П. Л. Шупика за участі керівництва ТЧХУ
18:39
У Харкові відбулися урочистості з нагоди 100-річчя НМАПО ім. П. Л. Шупика за участі керівництва ТЧХУ

 

СТОЛІТТЯ ЛІДЕРСТВА ТА ІННОВАЦІЙ

 

 

 

 

 


У Харкові відбулися урочистості з нагоди 100-річчя НМАПО

імені П. Л. Шупика за участі керівництва ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 листопада п.р. в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулася урочиста вистава з нагоди святкування 100-річчя від заснування Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика. Свої вітання та побажання провідному закладу післядипломної медичної та фармацевтичної освіти України передали Президент України Петро Порошенко, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, предстоятель Української православної церкви Київського патріархату патріарх Київський Філарет, предстоятель Української православної церкви митрополит Київський Онуфрій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час урочистостей відбулось погашення спеціальної поштової марки, присвяченої Академії, та була презентована монета номіналом 2 гривні «100 років НМАПО імені П.Л. Шупика». Щира та творча атмосфера заходу об’єднала освітян, науковців, лікарів - найвищих професіоналів сфери охорони здоров’я і тих, хто тільки починає свій шлях у медицині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В урочистостях взяли участь керівники Товариства Червоного Хреста України: в.о. президента ТЧХУ, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент АМНУ Микола Поліщук і Генеральний директор НК ТЧХУ Лілія Білоус.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди 100-річчя НМАПО імені П. Л. Шупика керівництво ТЧХУ вручило ювілярам цінні подарунки у вигляді годинників із символікою Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До уваги гостей було представлено фільм та театралізоване дійство про історію та розвиток Академії, видатних постатей, які працювали в закладі, здобутки за 100-річчя роботи та напрями розвитку Академії на майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

До глядачів зі сцени зверталися корифеї НМАПО імені П. Л. Шупика, друзі та партнери, і звісно ж клінічні ординатори та аспіранти, які подякували своїм вчителям за знання, досвід та приділену їм увагу.

 

 

Урочистості продовжились 2 листопада в межах науково - практичної конференції з міжнародною участю «Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика – століття лідерства та інновацій в медичній і фармацевтичній освіті та науці».

 

 

Сторічний ювілей – це водночас епоха для нашого закладу і країни, а з іншого – лише хвилина світової історії. Тож, підсумовуючи та вшановуючи тих, хто заклав фундамент Академії, ставимо нові амбітні цілі у служінні народові України.

 

 

Фото – зі сторінки Л.Білоус у ФБ та із сайту НМАПО імені П. Л. Шупика

За джерелами:

https://nmapo.edu.ua/n/nov/n/3539-urochistosti-z-nagodi-100-richchya-nmapo-imeni-p-l-shupika?fbclid=IwAR0RuKtfgjb_EX3utNHkSldvctw8N_xcw1qlb6Knt5ppdK50U_TQpWPWWuc

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2153148888038024&set=pcb.2153149158037997&type=3&theater

 

Переглядів: 397 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 13:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024