Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 9 » Микола Поліщук на «5 каналі»: Діяльність Товариства Червоного Хреста України - вчора, сьогодні, завтра (ВІДЕО)
18:46
Микола Поліщук на «5 каналі»: Діяльність Товариства Червоного Хреста України - вчора, сьогодні, завтра (ВІДЕО)

 

АКЦЕНТ – НА ДОПОМОЗІ ДОНЕЧЧИНІ

 

 

 

 

 

 

5 листопада Микола Поліщук - в. о. президента Товариства Червоного Хреста України

дав розгорнуте інтерв'ю журналістці «5 каналу» Ользі Калиновській.

 

 

 

В інтерв'ю йде мова про діяльність ТЧХУ в складних умовах сьогодення, а також про те, що саме керівництво Товариства робить для поліпшення ситуації.

 

Так, наприклад, було клопотання Товариства про зустріч Миколи Поліщука та Івана Усіченка з Уляною Супрун, в.о. міністра охорони здоров'я України, на якій планувалося обговорити шляхи подальшої співпраці. Після закінчення переговорів про таку зустріч, керівництво обох відомств взяло паузу. Особиста ж думка Уляни Супрун з проблеми відродження патронажної медичної служби Червоного Хреста - негативна. На її думку допомога ТЧХУ медичним закладам на даний час - не потрібна.

 

Та зупинити спонтанний рух милосердя громадян України, які є членами Червоного Хреста, – просто неможливо. Тому йде пошук шляхів співпраці ТЧХУ з Міністерством соціальної політики, яке не відмовляється від допомоги Червоного Хреста і шукає зараз форми ефективної співпраці з ним в даних умовах, що склалися на сьогодні.

 

Далі мова пішла про те, що ось уже довший час червонохрестівці України у своїй діяльності роблять акцент на всесторонній допомозі нужденним на Донеччині, де створені і діють медичні мобільні бригади Червоного Хреста, поширюється рух допомоги приватним підприємцям, при сприянні МФТЧХ і ЧП, яка передбачена програмою «Підтримка домогосподарств», активно ведеться Товариством навчання населення правилам надання першої допомоги та психосоціальної підтримки тих підопічних, кого з них обпалило полум'я збройного конфлікту на сході нашої держави.

 

Детальніше, слухайте в інтерв'ю Миколи Поліщука, яке пропонуємо вашій увазі:

 

 

 

 

 

 

Опрацювали матеріал – Іван Степура та Олександр Апостолюк

 

Фото – скрін - шот з відео запису

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/11/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%89%D1%83%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-5-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96-%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82/

 

 

 

Переглядів: 562 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024