Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 12 » Проведено капремонт електролінії в Станиці Луганській, що на Луганщині
19:38
Проведено капремонт електролінії в Станиці Луганській, що на Луганщині

 

 

СТРУМ – ПОДАНО!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МКЧХ постійно допомагає підтримувати більш - менш нормальне

електропостачання у зоні збройного конфлікту на сході України.

 

 

 


Луганське енергетичне об'єднання мобілізує всі наявні ресурси, щоб підготувати до зимових умов найбільш слабкі ділянки електропостачання в енергосистемі підконтрольної Луганщини, які виникли в результаті бойових дій і спровокованої дворічної кризи в енергокомпанії.

 

 

Про це повідомляє прес-служба Луганського енергетичного об'єднання.
 

 

Так, з 8 по 10 листопада луганські енергетики провели капітальний ремонт повітряної лінії електропередачі ПЛ-0,4 кВ №1, яка була зруйнована вже кілька років - з часу активних бойових дій в 2014 році. Це дозволило поліпшити схему електропостачання, зокрема, розвантажити електролінію 0,4 кВ №3 і надати споживачам нормальний рівень напруги.
 

 

До цього єдина працююча електролінія №3 не мала достатньої пропускної спроможності, вона живить і КПВВ «Станиця Луганська», і автостанцію, і місцеве відділення Червоного Хреста, і побутових споживачів з місцевими магазинами. Звичайно, потужності на всіх не вистачало, тому часто споживачі скаржилися на низьку напругу в мережі.
 

 

А після того, як на початку осені на КПВВ було значно збільшено споживання електроенергії внаслідок його розширення і посилення електроприладами, гостро стало питання поліпшення електропостачання. Але розробка нової схеми електропостачання вимагає часу, а морози вже прийшли, що може привести до колапсу на КПВВ, перемерзання систем водопостачання та водовідведення.
 

 

Тому, цілком зрозуміло, що на початку листопада обласна та районна влада звернулася до ЛЕО з проханням хоч якось поліпшити електропостачання КПВВ. Луганські енергетики з готовністю відгукнулися і, незважаючи на триденку і вихідні 8-10 листопада, організували відновлювальні роботи на сусідній електролінії - щоб встигнути до морозів.
 

 

Всього було змонтовано і замінено до 1,5 км проводів, були залучені дві бригади енергетиків і кілька одиниць транспорту, паливом для яких допомогла районна влада. Була повністю відновлена ​​електролінія №1 і поліпшені технічні характеристики електролінії №3.
 

 

В результаті автостанція, більшість побутових споживачів і магазини були підключені до відновленої електролінії №1. А підключити до електролінії №3 залишилося КПВВ і відділення Червоного Хреста.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://tribun.com.ua/54082

 

 

Переглядів: 458 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024