Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 13 » У гірському м. Хуст, що на Закарпатті, відбулася благодійна акція «Осінь – час дарувати тепло»
10:31
У гірському м. Хуст, що на Закарпатті, відбулася благодійна акція «Осінь – час дарувати тепло»

 

ПІД  ЕГІДОЮ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

 

 

 

 

Понад 30 тисяч гривень на допомогу юному хустянину зібрали

студенти під час благодійної акції «Осінь – час дарувати тепло»

 

Студентська рада міста Хуст під керівництвом управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради уже декілька років поспіль продовжує традиції доброчинності.

 

І цей рік не став винятком. Так, 25 жовтня 2018 року на центральній площі міста Хуст студентська молодь провела благодійну акцію «Осінь – час дарувати тепло», яка направлена на допомогу хворому хустянину Богдану Фляшко.

 

Мета акції – зібрати кошти для лікування дитини, а також дати відчути йому підтримку небайдужих людей.

 

 

 

 

 

 

 

До акції долучилися активні студенти навчальних закладів міста, які щиро переймаються проблемами хворих дітей. Волонтери ходили містом та збирали кошти від небайдужих перехожих у спеціально підготовлені скриньки. А на центральній сцені міста – розважали хустян піснями та танцями.

 

До акції, під егідою Червоного Хреста, долучилися й студенти-волонтери Закарпатського базового державного медичного коледжу, які, окрім збору коштів, надавали медичні послуги: вимірювали артеріальний тиск бажаючим та навчали надавати першу медичну допомогу.

 

Всі студенти-волонтери були активними, а хустяни у свою чергу підтримали благочинність, проявивши милосердя та благодійність.

 

Тож, у результаті акції, для Богдана Фляшко, спільними зусиллями благодійники зібрали 30 тисяч гривень, які були офіційно передані в руки мамі хлопчика на черговому засіданні міської студентської ради 6 листопада 2018 року у малому залі Хустської міської ради.

 

Приємно, що багато людей виявили небайдужість, активно долучилися до акції і не пошкодували поділитися кишеньковими грішми.

 

Дякуємо хустянам, гостям міста та просто чуйним краянам, які зробили свій внесок, адже зроблено добру справу – кошти передано на лікування хворої дитини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до збору коштів. Прийти на допомогу, не бути осторонь чужої біди — ось головна мета акції.

 

Подібні заходи вже стали гарною традицією у місті, адже саме в такий спосіб студентство намагається продемонструвати свою активну громадську позицію та згуртованість навколо гуманістичної ідеї доброчинності.

 

Дуже приємно, що з кожним роком все більше молоді бере участь у благодійних заходах. Це означає, що студентська молодь небайдужа, готова прийти на допомогу в будь-якій ситуації.

 

Тетяна Гайдур,

спеціаліст управління культури, молоді і спорту

Хустської міської ради

 

 

Фото – Хустської міської ради

За джерелом:

https://navchas.com.ua/2018/11/13/ponad-30-tisyach-griven-na-dopomogu-yunomu-hustyaninu-z-brali-studenti/

 

 

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 20:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024