Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 14 » На Полтавщині у Лубенському районі створено штаб для соціального захисту громадян від морозів
12:18
На Полтавщині у Лубенському районі створено штаб для соціального захисту громадян від морозів

 

ШТАБ - СТВОРЕНО

 

 

 

 

 

У Лубенському районі створили оперативний штаб

для соціального захисту громадян в осінньо-зимовий період

 

 

Голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко підписала розпорядження «Про створення районного оперативного штабу щодо соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі в осінньо–зимовий період 2018- 2019 років».

 

Розпорядженням створений оперативний штаб, до складу якого ввійшли відповідальні працівники райдержадміністрації та її служб, керівники Лубенського РВ ГУ ДСНС в Полтавській області та Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області, представники громадських організацій району та Товариства Червоного Хреста України, повідомили у Лубенській РДА.

 

Органам місцевого самоврядування рекомендують створити місцеві оперативні штаби та організувати місця для обігріву в підпорядкованих їм населених пунктах.

 

Також в Лубенському районі затвердили план роботи оперативного штабу на осінньо-зимовий період. Планом передбачені заходи, спрямовані на профілактику та недопущення переохолодження та загибелі від переохолодження бездомних та звільнених осіб. В цьому напрямку працює створений при територіальному центрі соціального обслуговування пункт обліку бездомних осіб та банк теплого одягу, який був у користуванні.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://np.pl.ua/2018/11/u-lubens-komu-rayoni-utvoryly-operatyvnyy-shtab-dlia-sotsial-noho-zakhystu-hromadian-v-osinn-o-zymovyy-period/

 

Переглядів: 411 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024