Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 14 » При сприянні Червоного Хреста японці закупили обладнання для клінічних досліджень на Тернопільщині
16:33
При сприянні Червоного Хреста японці закупили обладнання для клінічних досліджень на Тернопільщині

 

ОБНОВИ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «КУСАНОНЕ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Тернопільщині перебуває Повноважний Посол Японії в Україні пан Шігекі Сумі.

 

 

 

Причиною візиту високоповажного гостя стала урочиста подія передачі каталогу обладнання, закупленого в межах Проекту модернізації медичного обладнання у Кременецькій районній клінічній лікарні, представникам закладу та місцевої громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У співпраці з Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України протягом квітня - липня 2017 року за кошти уряду Японії було закуплено обладнання для проведення клінічних досліджень, а саме: ультразвукова діагностична система, гематологічний аналізатор, апарат для інвазивної та неінвазивної вентиляції легенів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки закупленому в рамках програми Кусаноне УЗД апарату Hitachi АlokaF31, що працює в приймально - діагностичному відділенні невідкладної допомоги лікарні з 10.07.2017 року проведено 7820 обстежень, виявлено передракових станів щитоподібної залози – 7 випадків, молочної -5, фіброміом матки – 11, передміхурової залози – 17. Перевагами застосування сучасного УЗД – апарату Японського виробництва є простота в експлуатації. Пацієнти отримують швидкий результат який може бути записаний на цифрові носії.

 

Клініко - діагностичною лабораторією лікарні у період з травня 2017 року по червень 2018 року було проведено 14 652 досліджень крові по 18 параметрам на закупленому в рамках програми Кусаноне автоматичному гематологічному аналізаторі ABX Micros ES60.

 

Апарат для інвазивної та неінвазивної вентиляції легенів «Ventilogic LC» за час роботи в анестезіологічному відділення проявив себе як надійний та незамінний помічник, апарат широко використовується у роботі відділення. З його допомогою було проведено штучну вентиляцію легень – 80 пацієнтам у післяопераційний період, а також при транспортуванні 22 хворих в обласні лікувальні заклади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Важливо, що це не просто цифри. За ними – здоров’я та життя наших краян, - зазначив голова обласної ради Віктор Овчарук. Дякую за це вам, пане Посол, а у вашій особі уряду Японії за відчутну поміч нашому краю, адже Японія надала фінансову допомогу у розмірі майже 79 тис. доларів США (78 985дол. США) для Проекту модернізації медичного обладнання у Кременецькій районній клінічній лікарні. Це дуже важливо для наших краян, адже сприяння у сфері охорони здоров'я - закупівля медичного обладнання для лікарень – це врятоване здоров’я, а часто і життя наших краян. Що може бути шляхетніше від порятунку людських життів».

 

 

Фото - прес-служби Тернопільської обласної ради

За джерелом:

http://te-rada.org/list/?type=view&id=8993

 

 

Переглядів: 544 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024