Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 16 » Збаразька РО ТЧХУ провела зустріч з видатним спортсменом-гирьовиком, 8-разовим чемпіоном світу Петром Багрієм (ВІДЕО)
13:22
Збаразька РО ТЧХУ провела зустріч з видатним спортсменом-гирьовиком, 8-разовим чемпіоном світу Петром Багрієм (ВІДЕО)

 

ПРОГРАМА «ОБ'ЄДНАННЯ ПОКОЛІНЬ. ДОЗВІЛЛЯ РАЗОМ»

 

 

 

 

 

 

Збаразька РО ТЧХУ, що на Тернопільщині, провела зустріч підопічних з видатним

спортсменом - гирьовиком Петром Багрієм на тему «Сильні духом і тілом».

 

 

 

 

 

 

 

 

Працівники та підопічні відділення денного перебування Збаразького ТЦСО відгукнулись на запрошення Збаразької РО ТЧХУ і взяли участь у зустрічі на тему «Сильні духом і тілом» із Заслуженим тренером України,восьмиразовим чемпіоном світу, головою Тернопільської обласної федерації гирьового спорту, збаражцем Петром Багрієм , в рамках програми, яка діє при парафії церкви Христового Воскресіння «Об’єднання поколінь. Дозвілля разом».

 

 

 

 

 


Перед учасниками мав промову і настоятель церкви Христового Воскресіння УГКЦ о. Олексій, зазначаючи, що ми повинні завжди пам’ятати - душа вічна, а тіло тлінне. Беручи в основу Святе Письмо наводив приклади великої сили віри в себе, в інших людей, в Бога.Священик також ознайомив гостей з короткою біографією спортсмена Петра Багрія.

 

 

 

 

 

 

Петро Федорович Багрій надзвичайно цікаво розповів про свій вид спорту, особисті досягнення і власну тренерську діяльність, наголошуючи про важливість занять спортом заради зміцнення здоров’я.

 

«Дружити зі спортом розпочав у 30-ти літньому віці, а в 39 - поставив рекорд в Україні. Неможливого не має, потрібно впевнено йти до своєї мети, бути сильним духом та підтримувати інших» - зазначив спортсмен. Упродовж бесіди п. Петро використовував цитати мольфара Андрія Ворона із книги Мирослава Дочинця «Вічник», які надихають на добро, змушують замислюватися над думками, вчинками та способом життя.

 

 

 

 

 

 

Не обійшлася зустріч без майстер-класу, під час якого, досвідчений гирьовик, розповідав і особисто показував техніку правильного виконання щоденних фізичних вправ. Підопічні ж активно і з ентузіазмом повторювали демонстровані вправи.
 

 

 

 

 

 

Головною метою зустрічі було формування фізичної культури особистості, підтримання здорового способу життя та піднесення сили духу людини через читання правильних книг. Адже саме людська мудрість через слово підштовхують на розуміння: у здоровому тілі - здоровий дух.

 

Прес – служба ТЦСО

 

Довідково:

 

Щоб отримати повніше уявлення, що собою представляє Збаразька РО ТЧХУ, яку багато років поспіль очолює Марія Милян, пропонуємо переглянути відео репортаж з відзначення у цій організації 100-річчя ТЧХУ.

 

Запис зроблено 25 квітня 2018 р. Виклав його на своїй сторінці в YouTube, - мешканець Збаража, парафіянин церкви Христового Воскресіння, прихильник Червоного Хреста, професійний фотограф і вправний оператор відео зйомок - Богдан Кузьма.

 


 

 

 

 

Фото - прес – служба ТЦСО.

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=529538274181323&set=pcb.529541880847629&type=3&theater

Переглядів: 481 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024