Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 23 » Вісті зі Звенигородської РО ТЧХУ: Співпраця з владними структурами
13:47
Вісті зі Звенигородської РО ТЧХУ: Співпраця з владними структурами

 

 

ДЕПУТАТИ МІСЦЕВИХ РАД - ПІДТРИМУЮТЬ ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

Співпраця з владними структурами у м. Звенигородці

налагоджена вже давно і дає донині позитивні результати.

 

 

Звенигородська районна організація Товариства Червоного Хреста України, що в Черкаській області, співпрацює з органами влади та місцевого самоврядування, трудовими та учнівськими колективами, населенням по місцю проживання, районними осередками інститутів громадянського суспільства.

 

І це дає свої позитивні результати з підтримки людей у потребі, проведенні різнопланових масових благодійних заходів, роботі пунктів Червоного Хреста та кімнат медико-соціальної допомоги, агітаційно - пропагандистській роботі, зміцненні фінансово-матеріальної бази.

 

Така діяльність знана широкою громадськістю району, в тому числі місцевому депутатському корпусу. Тож багато років поспіль відповідно районної програми «Турбота» районний бюджет виділяє кошти на фінансову підтримку благодійної організації – надається грошова допомога потребуючим, фінансуються благодійні акції.

 

В минулому році така доброчинна діяльність підтримана двома сільським радами та Звенигородською міською, що дало можливість в тому числі провести оплату комунальних витрат.

 

Депутатський корпус та міський голова районного центру Олександр Саєнко продовжили програму підтримки діяльності районної організацій Червоного Хреста і в поточному році, в жовтні внесли відповідні зміни, що дасть можливість провести ремонтні роботи в офісному приміщенні.

 

Сесія районної ради (голова Володимир Кучер) за поданням районної державної адміністрації ( голова Василь Довбуш) в жовтні дала згоду не те, щоб в ЦРЛ була виділена Червоному Хресту додаткова кімната, що покращить роботу його «банку одягу».

 

Прийнято також програму підтримки діяльності районної організацій Товариства на наступні 5 років, що дасть можливість додаткового залучення бюджетних коштів місцевих громад.

 

Очільник Червоного Хреста району з 35-річним стажем Володимир Слинько обраний головою громадської ради при районній державній адміністрації, є членом президії колегії та комісій РДА, бере участь в районних та міських робочих нарадах та заходах, сесіях, є членом президії районної ветеранської організації з часу її створення, волонтером багатьох інших громадських формувань, буває в сільських територіальних громадах.

 

Все це разом узяте дає свої позитивні результати, дозволяє зайняти чільне місце в соціальній підтримки людей у потребі Звенигородського району.

 

Фото - автора

Петро Уманець,

член президії районної організації Червоного Хреста, голова районної організації ветеранів війни та праці, депутат міської ради.

м. Звенигородка, Черкаської області.

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 10:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024