Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 23 » Медико-соціальний супровід Закарпатською ОО ТЧХУ хворих на туберкульоз амбулаторного етапу лікування
15:02
Медико-соціальний супровід Закарпатською ОО ТЧХУ хворих на туберкульоз амбулаторного етапу лікування

 

 

ТУБЕРКУЛЬОЗ - ВИЛІКОВНИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Велике значення має для одужання хворих на туберкульоз амбулаторного

етапу лікування медико-соціальний супровід Закарпатською ОО ТЧХУ.

 

 

Закарпатська обласна організація Товариства Червоного Хреста України здійснює медичний та соціальний супровід хворих на чутливий та хіміорезистентний туберкульоз на амбулаторному етапі лікування у співпраці з фтизіатричною службою Закарпатської області.

 

Проекти за фінансової підтримки Глобального фонду боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією діють в краї з 2013 року. Згідно Угоди про надання субгранту від Міжнародного благодійного фонду "Альянс громадського здоров'я" в 2018 році розширено пакет соціальних послуг для пацієнтів та передбачено бонусну винагороду медичному працівнику за ефективний результат лікування пацієнта. Понад 540 пацієнтів в базі Товариства Червоного Хреста України.

 

Медичний супровід здійснюється під щоденним наглядом медичного працівника за прийомом медикаментів пацієнтом в ДОТ- кабінеті. Для пацієнтів, які мають низьку прихильність до лікування, призначено медичного працівника, який щоденно контролює прийом медикаментів пацієнтом на дому. Для медичного працівника передбачена бонусна винагорода за ефективне лікування пацієнта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Соціальний супровід передбачає пакет соціальних послуг для пацієнта, а саме: продуктовий набір; картку поповнення мобільного зв'язку; послуги юриста, психолога; оплату дороговартісної діагностики/медикаментів; проїзду; послуга "Банк одягу Червоного Хреста". Соціальний супровід здійснюється після проведення оцінки потреб пацієнта та погодженого індивідувального плану соціального супроводу пацієнта і виконується кейс-менеджером Червоного Хреста.

 

Спільними зусиллями, у партнерстві з фтизіатричною службою краю, опікуємо пацієнта на амбулаторному етапі лікування, йдучи до мети - ефективного результату лікування.

 

 

 

Фото – Закарпатської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossTranskarpatia/photos/pcb.1868037806584207/1868037403250914/?type=3&theater

 

Переглядів: 421 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024