Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 23 » У Львові відбулася урочиста церемонія нагородження Почесних Амбасадорів
15:31
У Львові відбулася урочиста церемонія нагородження Почесних Амбасадорів

ВИЗНАННЯ

 

 

 

 

 

 

22 листопада у BankHotel відбулися урочистості з нагоди обрання

Почесних Амбасадорів Львова на 2018−2020 роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова привітав 8 фіналістів Програми та вручив їм відзнаки Почесних Амбасадорів Львова.

 

Ці нагороди вручено за вагомий внесок у розвиток Львова як достойного місця проведення заходів ділової гостинності (національних та міжнародних конференцій, конгресів, самітів, симпозіумів тощо).

 

«Для мене велика честь бути сьогодні тут разом з вами. Насправді, амбасадори — це особливі люди. Ви робите те, що мав би робити міський голова, і це для мене велика честь. Ви — мудрі, талановиті, і представляючи місто у світі, у різних містах — ви віддаєте себе, і ви навіть до кінця не розумієте, яку надзвичайно велику справу ви робите для міста Львова, для розвитку нашого міста.

 

Я би хотів вам декілька цифр озвучити: в минулому році Львів прийняв приблизно 2,9 млн туристів. В середньому турист є у Львові 2,5 дні, витрачає в день близько 85 дол. Якщо це порахувати, то в рік виходить більше 600 млн дол, які інвестуються в економіку міста. Це ж 17 млрд грн. А ті гості, які приїжджають на ваше запрошення, на конференції, форуми — вони витрачають не 85 дол, вони витрачають 200, 300, 400 дол. Тому ви наші золоті Амбасадори. Ми вас шануємо. Ми з вами усі будуємо наше успішне місто, а будуючи Львів, ми будуємо Україну. Я би дуже хотів, щоби така сама атмосфера, таке взаєморозуміння, підтримка, яка є у нас у Львові, панувала в нашій Україні.

 

Я вас люблю, шаную і бажаю вам успіхів і процвітання", — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 

«Мені дуже приємно співпрацювати з усіма вами. Наша основна діяльність пов’язана із індустрією ділової гостинності, власне, сама індустрія ділової гостинності дає великі можливості для розвитку міста і території, і є таким ключем для успіху, для ефективної реалізації можливостей. Власне, конференціндустрією є Програма Почесних Амбасадорів Львова.

Цього року ми вже вчетверте відзначаємо Почесних Амбасадорів. Кожного разу — абсолютно нові люди, абсолютно нові емоції і ті виклики, які ставляться перед ними, і виклики, які отримуємо ми у співпраці з такими шановними, поважними людьми", — зазначив Андрій Павлів, директор Lviv Convention Bureau.

 

 

 

 

 

 

 

Програму Почесних Амбасадорів Львова було започатковано у 2015 році. Метою Програми є виведення міста Львова на світовий ринок у сфері ділового туризму із залученням допомоги впливових осіб зі званням «Почесний Амбасадор Львова», які готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції міста як гідного місця для проведення заходів ділової гостинності. Ініціатором та реалізатором Програми Почесних Амбасадорів Львова є Lviv Convention Bureau.

Почесні Амбасадори Львова на 2018−2020 рр.:

 

  1. Олександр Будяков — керівник напрямку розвитку бізнесу представництва MasterCard Europe в Україні;
  2. Оксана Линів — головний диригент Опери та філармонійного оркестру в місті Ґрац, ініціатор та художній керівник Lviv MozzArt;
  3. Орест Зуб — блогер, онлайн підприємець;
  4. Тетяна Васильківська — голова правління громадської організації «Всеукраїнське Братство бджолярів України»;
  5. Ірина Сенюта — завідувач кафедри медичного права Львівського медичного університету ім. Данила Галицького, президент ГО «Фундація медичного права та біоетики України», член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ;
  6. Оксана Потимко — виконавча директорка Львівського обласного осередку ГО «Українська спілка осіб з інвалідністю — УСІ»;
  7. Юрій Рашкевич — заступник міністра освіти та науки України;
  8. Андрій Базилевич — професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини № 1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

При відборі фіналістів Програми, комісія керувалася такими критеріями:

 

• Тісний і тривалий зв’язок із Львовом

• Успішність у ділових колах

• Лідерські здібності: наявність команди, послідовників

• Авторитет та хороша репутація у своїй галузі

• Публічна упізнаваність

• Висока моральність

• Особиста участь в організації та проведенні конференцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

За підрахунками Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA (International Congress and Convention Association) міста, регіони та країни, в яких реалізуються аналогічні програми, приймають більше міжнародних конгресів, ніж ті, в яких такі програми не діють, а отже, мають безпосередній позитивний вплив на розвиток індустрії ділової гостинності.

 

З переліком Почесних Амбасадорів Львова детальніше можна ознайомитися на сайті http://ambassadors.lviv.ua

 

 

Фото – Ірини Сенюти, Христини Терешко, прес-служби ЛМР

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/public-sector/258229-u-lvovi-vidbulasia-urochysta-tseremoniia-nahorodzhennia-pochesnykh-ambasadoriv

 

Переглядів: 479 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 13:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024