Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 23 » Перша Національна Волонтерська Асамблея ТЧХУ розпочала сьогодні свою роботу у м. Дніпро
20:51
Перша Національна Волонтерська Асамблея ТЧХУ розпочала сьогодні свою роботу у м. Дніпро

 

 

ФОРУМ ДОБРОТВОРЦІВ

 

 

 

 

 

 

 

22-25 листопада 2018р. у Дніпропетровській області працюватиме

Перша Національна Волонтерська Асамблея ТЧХУ .

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні відбулося урочисте відкриття І-ї Національної Волонтерської Асамблеї Червоний Хрест України , яка об’єднала понад півсотні представників з усіх куточків нашої держави і міжнародних партнерів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відкрила асамблею генеральний директор НК ТЧХУ Лілія Білоус. У привітальному слові Лілія Миколаївна побажала всім присутнім плідної роботи, адже віднедавна Червоний Хрест опирається у своїй діяльності на сили і вміння волонтерів.

 

"Ми збираємося тут для того, щоб навчитися, як шукати виходи зі складних ситуацій, приймати правильні рішення в екстренних обставинах, - наголосила Лілія Миколаївна  (Liliia Bilous). – Волонтери - основа Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Саме волонтерська думка – думка людей, які своїми руками надають допомогу – є головною для керівництва організації".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед присутніх були, - в.о. президента ТЧХУ Микола Поліщук, начальник Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області Андрій Кульбач, керівники міжнародних червонохрестівських організацій, - Єліца Богданович  (МКЧХ), George Gigiberia (МФТЧХ і ЧП), Eeva Warro (Фінський Червоний Хрест).

 

"У попередні роки асамблея називалася молодіжною. Але участь у волонтерській діяльності беруть люди різного віку, і це відчутно", - зазначив у вітальному слові Микола Поліщук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вітаючи волонтерів, голова Дніпропетровської ОО ТЧХУ Людмила Лашко сказала, що Форум добротворців – це велика подія в житті ТЧХУ, вона зміцнить єдність розпорошених сил, додасть певності у подальшій роботі. «Рятувальники Дніпропетровщини і волонтери Червоного Хреста - завжди йдуть і будуть іти пліч о пліч, коли справа стосується порятунку людей», - завершила свій виступ очільник червонохрестів Дніпропетровщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Координатор молодіжної політики в ТЧХУ Марина Кожедуб наголосила, що головною метою Форуму є зміцнення системи волонтерського менеджменту Червоного Хреста та потенціалу лідерської мережі волонтерів у сфері адвокації інтересів волонтерів та громад.

 

 

 

 

 

 

 

 

На Асамблеї була обрана нова комісія з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики . Також розглядали такі теми як: МГП, роль волонтерів у стратегічному розвитку ТЧХУ, Адвокація, Гуманітарна освіта, основи більш безпечного добступу та ігри з побудови командного духу.

 

 

 

 

 

 

Про дальший перебіг І-ї Національної Волонтерської Асамблеї ТЧХУ – у наших наступних випусках новин.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – учасників Форуму волонтерів ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/MNSDNE/photos/pcb.1194138640725299/1194138080725355/?type=3&theater

 

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024