Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 24 » Постаті Червоного Хреста: Зарисовка про Ірину Євсікову. голову Маріупольської МО ТЧХУ
12:07
Постаті Червоного Хреста: Зарисовка про Ірину Євсікову. голову Маріупольської МО ТЧХУ

 

ПРО ТИХ, ХТО ПОРУЧ
 

 

 

 

 

 

 

Ірина Євсікова - тридцять років на службі людям

у Червоному Хресті у м. Маріуполі, що на Донеччині.

 

 

 

Саме Червоний Хрест за багаторічну історію свого існування у всьому світі - перший, хто приходить на допомогу людям. Напевно, для будь-якої людини це не просто період в житті, а величезний шлях, повний злетів і падінь, радощів та смутку.


Розповідати про Ірину Євсікову можна багато ... У двадцять років вона почала свою трудову діяльність і вже через чотири роки була обрана головою Червоного Хреста в Приморському районі м. Маріуполя.

 

Це відповідальна посада, яка вимагала постійної і цілеспрямованої роботи. Ірина Вікторівна успішно проявила свою майстерність і кращі якості організатора, здатність вирішувати будь-які питання і завдання. Знання психології людей допомагало їй захопити і повести за собою однодумців.
 

«Доброзичливість і гарний настрій, шанобливе і уважне ставлення до кожного! .. Виховання добротою робить всіх чистішими і більш справедливими», - завжди говорить Ірина Вікторівна своєму колективу.
 

У 1997 році Євсікова Ірина Вікторівна була обрана на посаду голови міської організації Товариства Червоного Хреста України. На новій посаді вона не боялася впроваджувати нове, але при цьому намагалася зберегти все краще, створене її попередницею.

 

 

 

 

 

 

Ірина Вікторівна нагороджена найвищою нагородою Товариства Червоного Хреста України «Почесна відзнака», а також грамотами. Вона була обрана у члени правління Товариства Червоного Хреста України.
 

З травня 2014 року нею був організований загін волонтерів, у функції котрого входив обов'язок видавати продуктові та гігієнічні набори постраждалим і особам, переміщеним із зони збройного конфлікту на сході України.

 

Загін надавав першу допомогу постраждалим під час мітингів і масових заворушень. Також волонтери Червоного Хреста надавали допомогу постраждалим жителям Сартани, Талаківців, Гнутового, Бердянського, Лебединського та інших населених пунктів.
 

У січні 2015 року під керівництвом Ірини Євсікова було проведено благодійний захід щодо надання соціальної та санітарно-просвітницької допомоги неповнолітнім, засудженим до покарання, не пов'язаного з позбавленням волі, але взятих на облік.


У суботній ранок 24 січня 2015 року в Маріуполі в житловому масиві «Східний» сталася трагедія, яка сколихнула весь світ. На біду жителів лівобережного житлового масиву відгукнулося буквально все місто.

 

Волонтери Червоного Хреста допомагали всім бажаючим покинути небезпечну зону, затягували вибиті шибки у вікнах плівкою, надавали інші послуги. Були встановлені два намети, де обладнали пункти обігріву, налагодили медичну і психологічну допомогу і гаряче харчування.
 

Маріуполь в обласній та всеукраїнській організації Червоного Хреста завжди був і залишається на хорошому рахунку. Хоча особливих умов для збору пожертв тут немає. Просто, як вважає Ірина Вікторівна, в місті живе багато чуйних, добрих людей, та й міська влада завжди відгукується не тільки порадою, а й конкретною допомогою.

 

Таких історій буде багато ...


Якщо Ви хочете бути причетними до справ милосердя, можете дзвонити (098)38-37-489 або приходити в офіс Товариства, який розташований у м. Маріуполі на вул. Торговій, 14.

 

Фото – Маріупольської МО ТЧХУ

За джерелом:
https://www.facebook.com/mariupolgookku/photos/a.1534862713467042/2288593684760604/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 461 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024