Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 24 » Поліцейські Харківщини проходять тренінги з надання першої медичної допомоги
20:00
Поліцейські Харківщини проходять тренінги з надання першої медичної допомоги

 

 

ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ

 

 

 

 

 

 

 

Навчання організовані за підтримки Консультативної місії

Європейського Союзу і Товариства Червоного Хреста в Україні.

 

 

 

Курс тренінгів з надання першої медичної допомоги проводиться сертифікованими практиками та волонтерами Червоного Хреста за навчальною програмою Європейського Референт Центру Освіти Першої Допомоги. Одноденні заняття тривалістю 6 годин проходять для працівників чергових частин відділів та відділень поліції, ізоляторів тимчасового тримання та працівників Управління патрульної поліції на базі Харківського університету внутрішніх справ. Усього заплановано 12 тренінгів протягом 12 тижнів для 192 співробітників поліції.

 

 

 

 

 

 

 

На сьогоднішній день вже понад 100 працівників поліції пройшли практичний тренінг, що проводиться сертифікованими практиками та волонтерами Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

На заняттях відпрацьовуються практичні вправи, такі, як алгоритм надання першої допомоги, серцево-легенева реанімація, непрохідність дихальних шляхів, кровотеча й рани, транспортування.

 

 

 

 

 

 

Під час тренінгів з їх учасниками також поспілкувалися Координатор регіонального представництва КМЄС у Харкові Вернер Педерсен та спеціаліст організації Владислава Ірінєєва.

 

 

 

 

 

 

До розмови долучилися: начальник відділу міжнародного співробітництва ГУНП в Харківській області Василь Гайчук, проректор ХНУВС Олександр Бакумов, начальник відділу міжнародних зв’язків ХНУВС Станіслав Осятинський, заступник голови організації Червоного Хреста України у Харківській області Валентина Костенко та представники управління захисту прав людини Національної поліції України у Харківській області Олександр Любиченко й Андрій Божков.

 

 

 

 

 

 

Як зазначив Регіональний координатор КМЄС Вернер Педерсен, у Данії працівники поліції проходять курс практичних занять з першої допомоги щорічно, адже безпека населення – це пріоритет їх роботи і саме так, крок за кроком вибудовується довіра суспільства до правоохоронних органів.

 

 

 

 

 

 

Навчання дозволять посилити функціональну спроможність та покращити навички з надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

Проект також передбачає передачу аптечок першої медичної допомоги у всі відділи поліції та ізолятори тимчасового тримання Харківської області.

 

 

Фото – ВЗГ ХНУВС

За джерелами:

http://uanews.kharkiv.ua/incident/2018/11/24/212312.html

http://univd.edu.ua/uk/news/4534

 

 

Переглядів: 465 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024