Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 27 » Допомагати – це бути людиною: Щедрий Вівторок - вперше в Україні
18:40
Допомагати – це бути людиною: Щедрий Вівторок - вперше в Україні

 

МИЛОСЕРДЯ МОЖЕ БУТИ Й У ВІВТОРОК

 

 

 

 

 

 

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday.

 

 

 

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

27 листопада #ЩедрийВівторок вперше об’єднає країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці – нація добродіїв.

 

"Що об’єднує українців? Це не політичні погляди, не музичні уподобання і навіть не улюблені страви. Це – взаємодопомога. Світ не ділиться на тих, хто допомагає, і тих, кому допомагають, – кожна людина має чим поділитися. Допомагати – це нормально.

 

Допомагати – це бути людиною і відчувати себе важливою частиною цього світу", – говорить Марія Артеменко, керівник проекту #ЩедрийВівторок в Україні.

 

До благодійного руху #ЩедрийВівторок уже долучились українські міста, серед яких Київ, Львів та Дніпро, міністерства, сотні комерційних і громадських організацій та мільйони українців. У Щедрий Вівторок на території всієї України, від заходу до сходу, від півночі до півдня, пройдуть благодійні акції на користь тих, хто цього потребує.

 

"Благодійність – це не тільки про гроші. Хтось може допомогти доброю справою, хтось ідеєю. Якщо об’єднати всі три способи, вийде потужний синергетичний ефект, здатний вирішити будь-які проблеми, – розповідає Катерина Загорій, засновниця Фонду родини Загорій, ініціатор Всеукраїнського дня добрих справ в Україні. – Для мене допомагати іншим так само природно, як дихати. Вважаю, що бажання робити добрі справи має стати природним для кожного, а #ЩедрийВівторок – доброю традицією, яка щороку об’єднуватиме всіх українців", – коментує Катерина Загорій.

 

27 листопада відомі українські спортсмени зійдуться у двобої з настільного тенісу та морського бою на користь спортшколи олімпійського резерву на лінії розмежування. Десять популярних українських музикантів виконають свої пісні у ліжку на радіо Аристократи в підтримку дітей, прикутих до ліжка. Понад 200 шкіл зі всієї України візьмуть участь в Уроках доброти. Кожен охочий може долучитися до акції або ініціювати власну.

 

Повний перелік акцій за посиланням: http://givingtuesday.org.ua/participants

 

 

В Україні #ЩедрийВівторок з’явився завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду "Таблеточки", "Клубу Добродіїв", а також Українського форуму благодійників.

 

До цієї акції долучився також і Червоний Хрест.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://tsn.ua/ukrayina/dopomagati-ce-buti-lyudinoyu-schedriy-vivtorok-vpershe-v-ukrayini-1255623.html

 

Переглядів: 394 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024