Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Листопад » 29 » Ольга Шахін: Дієві жінки об’єдналися та провели акції милосердя й благодійності
11:16
Ольга Шахін: Дієві жінки об’єдналися та провели акції милосердя й благодійності

 

ДЕНЬ ДІЄВОЇ ЖІНКИ

 

 

 

 

 

 

Другу річницю свого створення «Асоціація жінок України «Дія»» відзначила акціями милосердя.

Представниці Тернопільського офісу відвідали одиноких краян у спеціалізованій лікарні - хоспіс у с. Плотича.

 

 

 

 

«У нашій організації ми називаємо 28 листопада – Днем дієвої жінки. Цього дня у різних містах України відбуваються «дії» - здебільшого це благодійні заходи та акції милосердя», - повідомила Ольга Шахін, голова Тернопільського офісу «Асоціація жінок України «Дія».

 

За її словами, дата створення організації була вибрана символічно. Адже щороку 28 листопада у світі відзначають День співчуття або Всесвітній день милосердя. Окрім того, саме 28 листопада 1921 року Україна приєдналась до міжнародної конвенції Червоного Хреста.

 

«Світова історія сповнена прикладів, коли саме сила жіночої підтримки вгамовувала душевні страждання та біль, долала почуття безпорадності та тотальну самотність, рятувала життя та душі. І тому «Асоціація жінок України «Дія»» вирішила запровадити таку ініціативу, аби поповнити світову скарбницю милосердя своєю доброю дією. Бо коли жінки об’єднуються заради правого діла – їхня сила непереможна», - пояснює Ольга Шахін.

 

Вона відзначила, що відвідати безнадійно хворих у Плотичівській лікарні було спільним рішенням місцевого осередку. Жінки дізналися в адміністрації лікарні, які предмети і засоби є найбільш необхідними для пацієнтів, і привезли із собою засоби гігієни, побутової хімії, а також фрукти та домашню випічку.

 

«Кожна із нас сьогодні зробила одну добру справу. Але ми робили це разом, в єднанні. Тому добрих справ було багато, по всій Україні. Тернополянки відвідали тих, у кого встановлений той самий – останній діагноз. Когось із них вирок лікарів застав у вісімдесят років, а когось – у тридцять п’ять. Хвороба не має вікових бар’єрів, люди потребують співчуття завжди. Будьте милосердними!», - закликала Ольга Шахін.

 

Нагадаємо, днями Тернопільський офіс «Асоціації жінок України «Дія»» став партнером інклюзивного показу мод, що відбувся у ТРЦ «Подоляни».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.tenews.org.ua/post/view/1543477438-olga-shahin-dievi-zhinki-ob-ednalisya-ta-proveli-akcii-miloserdya-y-blagodiynosti

 

Переглядів: 430 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 05:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024