Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 5 » Бердянські волонтери приймають вітання і подяку за свою працю
14:50
Бердянські волонтери приймають вітання і подяку за свою працю

 

СВЯТО ДОБРОТВОРЦІВ

 

 

 

 

 

 

У Міжнародний день волонтера в м. Бердянську, що в Запорізькій області,

відзначили тих, хто не проходить повз чужу біду


 

Сьогодні, 5 грудня, у виконкомі зібрались волонтери, представники громадських організацій, які кожен день не словом, а ділом підтверджують своє почесне звання.

 

 

 

 

 


Волонтерів міста нагородили Почесними грамотами та відзнаками міського голови за заслуги в громадській, волонтерській, благодійницький діяльності.

 

 

 

 

 

 

Чимало серед присутніх у залі, були й ті, хто не з чуток знає, що таке війна, переїхавши із зони збройного конфлікту, люди почали життя з початку та вирішили займатися волонтерством. Завдяки їх роботі сотні українців, які мусили втекти зі своїх домівок на Донеччині, сьогодні мають все необхідне у м. Бердянську для повноцінного життя. Волонтери м. Бердянська рятують життя, допомагають військовим, які охороняють наш спокій.

 

 

 

 

 

 

«Ви показуєте іншим, якими ми повинні бути: чуйними, добрими. Кожного дня ми повинні все більше працювати над собою», - підкреслила заступник міського голови Юлія Дойнова.

 

 

 

 

 

 

Сьогодні волонтерський рух у нашій країні з кожним днем поповнюється новими іменами, організаціями, які допомагають нашим військовим на Сході. Проте, у Бердянську є й ті люди, які, не зважаючи на свій похилий вік, допомагають один-одному, адже і в мирному житті людям потрібна підтримка у скрутних ситуаціях.

 

 

 

 

 

 

Від імені керівників міста, народного депутата України Олександра Пономарьова урочисто привітали й ветеранів – волонтерів Бердянська.

 

 

 

 

 

 

 

Ветеранській організації міста вже 32 роки. І вже 17 років тут активно розвивається волонтерський рух. На сьогодні волонтерський рух об’єднує 188 бердянських пенсіонерів у 56 ветеранських організаціях – від найменших у 2-3 людини до найбільших де працюють 10-15 осіб. І хоча середній вік цих людей близько 80 років, вони бадьорі, життєлюбні і завжди готові допомогти тим, хто цього потребує.

 

 

 

 

 

 

На заході урочисто привітали з днем народження почесного ветерана-волонтера Бердянська, людину, яка протягом двох десятиліть очолювала організацію ветеранів Геннадія Михайловича Антонова.

 

 

 

 

 

 

Найщиріщі вітання та подарунки від народного депутата України Олександра Пономарьова передав його помічних, депутат міської ради Володимир Безверхий.

 

 

 

 

 

 

 

Медаллю за розвиток Бердянська нагородили волонтерку Людмилу Ковтуненко, яка вже 10 років займається волонтерством. В неї 75 пенсіонерів, якими вона опікується.

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

В урочистостях з нагоди Міжнародного дня волонтерів взяла участь і голова Бердянської РО ТЧХУ Інна Тихомирова (на знімку). За активну роботу в царині волонтерства їй вручено Подяку міського голови.

 

Автор – Юлія Фролова

 

 

Фото – www.pro.berdyansk.biz

За джерелом:

http://pro.berdyansk.biz/content.php?id=50418

 

 

 

Переглядів: 421 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 09:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024