Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 5 » Завдяки волонтерам українські воїни відчувають підтримку народу, – Олексій Ноздрачов
18:20
Завдяки волонтерам українські воїни відчувають підтримку народу, – Олексій Ноздрачов

 

ПОДЯКА ВОЛОНТЕРАМ

 

 

 

 

 

 

Волонтери є тим голосом народу, який допомагає солдатові у відновленні.

 

 

Сьогодні, 5 грудня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтерів. Якби не волонтери й добровольці, наша армія не була б такою, якою вона є зараз, розповів в інтерв’ю UATV начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексій Ноздрачов.

 

 

“Україна має майже 100-річний досвід волонтерського руху, відколи було створено Товариство Червоного Хреста України. Звичайно ж, 2014 рік дозволив народитися волонтерству в Донецькій і Луганській областях, коли вся країна взялася допомагати ВСУ та Нацгвардії у відновленні територіальної цілісності України. І, звичайно ж, колосальна праця й увага дозволили ВСУ за короткий термін перебудуватися”, – зазначив Ноздрачов.

 

Він наголосив, що зараз армія відрізняється від тієї, що була в 2014 році, але волонтерство залишається важливим інструментом військово -громадянського діалогу між ЗСУ та цивільним сектором.

 

“Зараз кількість волонтерів зменшилася, на це впливає як стан у зоні конфлікту, так і економічна ситуація, а також розуміння того, що армія може вже сама себе забезпечити”, – розповів начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ.

 

Олексій Ноздрачов рекомендує волонтерам перейти від матеріально -технічної допомоги українським воїнам до психологічної.

 

“Український солдат повинен відчувати розуміння й турботу народу, і якраз волонтери є тим голосом народу, який допомагає солдату в його відновленні та реабілітації”, – підсумував гість студії.

 

Дивіться телеверсію інтерв’ю з начальником Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексієм Ноздрачовим 6 грудня о 15:00 у програмі “Лицом к лицу”.

 

Автор - Наталія СОФІЄНКО, UATV

 

 

Фото - UATV

За джерелом:

https://uatv.ua/zavdyaky-volonteram-ukrayinski-voyiny-vidchuvayut-pidtrymku-narodu-oleksij-nozdrachov/

Переглядів: 426 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 13:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024