Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 7 » На Львівщині планують у 2019 р. зробити ставку на оздоровчий туризм
14:09
На Львівщині планують у 2019 р. зробити ставку на оздоровчий туризм

 

У ПОХІД – ЗА ЗДОРОВ'ЯМ

 

 

 

 

 

 

На Львівщині планують зробити лікувально-оздоровчий

туризм трендом 2019 року, створивши відповідні тури.

 

Як повідомив під час зустрічі з представниками туристичного порталу Zruchno.Travelзаступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів, оздоровчі міста-курорти регіону (Моршин, Трускавець) з кожним роком стають дедалі популярнішими.

 

"Ті ресурси, природні багатства, якими володіють міста-курорти нашого регіону, не мають аналогів у всьому світі. Оздоровчий туризм в Моршині, Трускавці цікавий і нашим партнерам з-за кордону. Так, під час зустрічі з нашими партнерами з Азербайджану, крім іншого, порушувалося це питання. Ми обдумуємо зараз можливість створення лікувально-оздоровчих турів, в які входив би відпочинок на курортах Львівщини, а також відвідування курортів в сусідніх країнах", – зазначив Филипів.

Заступник голови Львівської ОДА додав, що в останні роки ведеться активна робота з відновлення дорожньої інфраструктури в регіоні, а також збільшується пасажиропотік через Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького.

 

"Пасажиропотік через аеропорт стає дедалі більшим. Так, за минулий рік Міжнародний аеропорт "Львів" обслужив понад мільйон пасажирів, в цьому році вже півтора мільйона. Думаю, до кінця року пасажиропотік становитиме 1 мільйон 700 тисяч", – підкреслив він.

 

 

Довідково:

 

У царині туризму з Львівською ОДА активно співпрацює ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС».

 

 

 

 

 

 

В цьому році вони супроводжували учасників масового сходження на Говерлу й інші вершини Карпат, брали участь у навчанні першій допомозі слухачів у школі Лідерів, налагодили співпрацю з колективами гірських рятувальників у Польщі, Словаччині, Чехії. Заступник командира ЗШР Червоного Хреста Львівщини "ГОРС" Володимир Яворівський відзначив свій день народження у цьому році підйомом на найвищу гору Західної Європи - Монблан. Зараз зусилля червонохрестівців спрямовані на те, щоб успішно організувати у районі курорту Славське заходи безпеки для туристичних груп, які прибувають сюди, щоб прокладати у горах перші в цьому сезоні лижні траси.

 

 

Фото – Укрінформ та з архіву ЗШР  ЛОО ТЧХУ "ГОРС"

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/2596082-lvivsina-zrobit-stavku-na-ozdorovcij-turizm.html

 

 

Переглядів: 452 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 12:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024