Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 11 » Будь ласка, зробіть паузу на 2 хвилини і прочитайте це повідомлення
15:32
Будь ласка, зробіть паузу на 2 хвилини і прочитайте це повідомлення

 

БЕЗПЕКА САМОТНОСТІ

 

 

 

 

 

 

 

Будь ласка зробіть паузу на 2 хвилини і прочитайте це повідомлення

 

 

 

Уявіть що зараз 19.25 вечора і ви йдете додому (звичайно на самоті) після надзвичайно важкого дня на роботі. Ви дуже втомлені і засмучені.

Раптом ви починаєте відчувати сильний біль у грудях, який починає віддавати у вашу руку і підніматися до вашої щелепи.

 

А ви знаходитеся за п'ять кілометрів від найближчої до вашого будинку лікарні. На жаль, ви не знаєте, чи зможете ви до неї дістатися. Ви проходили курс першої допомоги і непрямого масажу серця, але вчитель, який проводив курс, не сказав вам, як зробити його собі самому.

 

 

 

 

 

 

ЯК ВИЖИТИ ПРИ СЕРЦЕВОМУ НАПАДІ, КОЛИ ВИ ОДНІ?

 

Оскільки багато людей знаходяться одні в момент, коли трапляється серцевий напад, перед тим як людина знепритомніє, у неї є всього близько 10 секунд, після того як серце починає битися нерівномірно і ви починаєте відчувати, що зараз знепритомнієте.

 

Однак такі жертви можуть допомогти собі багаторазовим і дуже енергійним кашлем. Перед кожним кашлем потрібно зробити глибокий вдих. Кашель повинен бути глибоким і тривалим як при відхаркування мокротиння з глибини легенів.

 

Вдих і кашель повинні повторюватися приблизно кожні 2 секунди без перерв поки не настигне допомога або поки не відчуєте, що серце знову почало битися нормально.

 

 

 

 

 

Глибокі вдихи постачають кисень до легень, а під час кашляю треба стискати серце і підтримувати циркуляцію крові. Стискуючи груди і роблячи тиск на серце, ми тим самим допомагає йому відновити нормальний ритм. Таким чином, жертви серцевого нападу можуть дістатися до лікарні.

 

Розкажіть про це якомога більшій кількості людей. Це може врятувати їхнє життя ! Кардіологи кажуть, що якщо кожен, хто отримає це повідомлення, добровільно відправить його 10 людям, він врятує як мінімум одне життя.

 

Чим відправляти які-небудь жарти, будь ласка, розішліть це повідомлення, яке може врятувати життя людини. Якщо це повідомлення повернеться до вас більше одного разу ... будь ласка, не гарячкуйте ... навпаки, ви повинні радіти, що у вас багато друзів, тих хто піклується про вас і продовжує нагадувати, як впоратися з серцевим нападом.

 

P.S. Діліться цим записом з друзями!

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://trendru.info/pozhalujsta-sdelajte-pauzu-na-2-minuty-i-prochtite-eto/?fbclid=IwAR0NWsXBldzYaK9_NQmZBiF68QzpikBGtDJSyhXKAmxSf18OUlUxrsbW800

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 14:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 0
Користувачів: 1
Iv. Stepura © 2024