Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 18 » На Луганщині понад 2 тисячі школярів пройшли навчання з мінної небезпеки
15:19
На Луганщині понад 2 тисячі школярів пройшли навчання з мінної небезпеки

 

ЗАЧАЄНА  СМЕРТЬ – НЕ ЗАХОПИТЬ ЗНЕНАЦЬКА

 

 

 

 

 

 

 

На Луганщині понад 2 тисячі школярів пройшли навчання з мінної небезпеки

 

 

 

У Луганській області впродовж останніх чотирьох місяців у 23 школах вздовж лінії розмежування відбувались заходи з інформування дітей про небезпечні наслідки війни, пов’язані із мінною небезпекою.

 

 

Про це інформує прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

 

 

«Реалізація цього важливого проекту стала можливою завдяки підтримці посольства США в Україні. Також навчально-просвітницькій кампанії сприяла підтримка командування Об’єднаних сил, Міністерства освіти і науки України та Луганської обласної державної адміністрації. Безпосередню організацію заходу було покладено на профільних фахівців громадської організації «Ліга офіцерів», - зазначається у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

До занять долучилося понад 2000 школярів Станично-Луганського району, а також 80 вчителів, які були присутні на заняттях разом зі своїми учнями.

 

 

 

 

 

 

 

За оцінками педагогів та батьків дітей, такі заходи вкрай необхідні, адже підвищують обізнаність жителів прифронтових районів з правилами поведінки із небезпечними залишками війни, що певною мірою мінімізує загрозу їхньому життю та здоров’ю.

 

 

 

 

 

 

 

“Проект продемонстрував вагому підтримку, яку надають Сполучені Штати Америки нашій державі в налагодженні мирного життя в регіонах, постраждалих від російської збройної агресії”, - відзначили в ОДА.

 

Довідково:

 

До цих цифр, які наводить прес-служба Луганської ОДА, слід додати тих учнів, яким фахівці МКЧХ та ТЧХУ прочитали відповідні лекції на Донеччині по обидва боки лінії розмежування. Це буде ще кілька тисяч осіб. Але враховуючи непосидючість школярів, заспокоюватися на цьому не можна. Потрібний контроль дорослих і добра воля протиборчих сторін: адже діти – не є стороною конфлікту.

 

 

Фото: loga.gov.ua

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2603184-na-lugansini-ponad-2-tisaci-skolariv-projsli-navcanna-z-minnoi-nebezpeki.html

 

Переглядів: 462 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 02:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024