Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 19 » Відзначення Дня св. Миколая у м. Звенигородка, що на Черкащині, за участю Червоного Хреста відбулося сьогодні, 19 грудня
17:24
Відзначення Дня св. Миколая у м. Звенигородка, що на Черкащині, за участю Червоного Хреста відбулося сьогодні, 19 грудня

 

 

«МИКОЛАЙЧИКИ» ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

Весело пройшов День св. Миколая для дітей у м. Звенигородка, що на Черкащині.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 19 грудня, Звенигородська амбулаторія №1 (дитяча поліклініка) центру первинної медико-санітарної допомоги приймала незвичних пацієнтів – її зал вирував від веселих дитячих голосів, був переповнений святково одягнений дітками та батьками.

 

 

 

 

 

 

Серед цього розмаїття яскраво горіла Новорічна красуня - ялинка, яка запрошувала до веселощів та свята. Біля неї органічно вписався транспорант Червоного Хреста, з якого всі могли дізнатися, що це таке Товариство, яке стоїть на позиціях гуманізму і людяності.

 

 

 

 

 

 

 

І таке радісне дійство, як День св. Миколая, - своєрідна квітесенція гуманізму і людяності, - розгонулося просто на очах у всіх присутніх! Дітки із задоволенням розважалися, слухали музику і брали участь у віршований та пісенних привітаннях, відгадували загадки, дивилися «мультики».

 

 

 

 

 

 

 

Батьки, дідусі та бабусі відпочивали разом із своїми маленькими чадами, робили світлини, згадували своє дитинство.

 

 

 

 

 

 

 

Присутні гаряче аплодували юним «артистам» міського дитячого дошкільного навчального закладу «Червоненька квіточка».

 

 

 

 

 

 

До численних привітань гостей заходу приєднався головний спонсор - начальник Звенигородського відділення «ВІВА КАПІТАЛ» Олег Клопотенко, який на завершення разом із працівницею установи Любою Грибок, заступником головного лікаря амбулаторії №1 Наталією Ястремською та мною вручили діткам гостинці - «миколайчики» від фінансової установи.

 

 

 

 

 

 

Свято завершено, учасники шумно покидали гостинні стіни поліклініки. А ми, його організатори, – працівники ТОВ «ВІВА КАПІТАЛ», районної організації Червоного Хреста, амбулаторії №1, вихователі дитячої дошкільної установи, - із задоволенням спостерігали за збудженою від задоволення когортою дітей та дорослих. Милосердя та добро - продовжується і примножується!

 

 

Фото - автора

Володимир Слинько,

голова Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

Переглядів: 420 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 02:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024