Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Грудень » 20 » «У день Святого Миколая подарунків чекають не лише діти, а і дорослі,» - переконані в Чернівецькій ОО ТЧХУ
12:00
«У день Святого Миколая подарунків чекають не лише діти, а і дорослі,» - переконані в Чернівецькій ОО ТЧХУ

 

ДОРОСЛІ, ЯК ДІТИ

 

 

 

 

 

 

 

Дорослі колись були дітьми. Тож св. Миколай у Чернівцях не забуває і про них.

 

 

 

Коли приходить старість – людина слабшає, її світ звужується, але в очах ми бачимо всю ту невичерпну енергію та бажання жити. Кожна людина поважного віку заслуговує на шану та повагу з боку інших.
 

 

 

 

 

 

 

До нас щоденно звертаються старенькі люди по допомогу. Незважаючи на погодні умови вони самотужки приходять до нас, як би важко не було добиратись, адже не хочуть турбувати рідних, близьких, сусідів.

 

 

 

 

 

Не будьте байдужими, звертайте на таке увагу! Більшість стареньких і не скажуть, що їм щось потрібно, щоб не доставляти вам незручності, адже і вони колись були молодими і повними енергії.
 

 

 

 

 

 

В день Святого Миколая співробітники Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України навідались в гості до людей похилого віку. Червонохрестівці прийшли не порожніми руками та передали в дарунок продуктові набори.

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці обласної організації Товариства Червоного Хреста України видали ваучери від супермаркету "Епіцентр" для сім'ї з числа внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Чернівцях.

 

 

 

 

 

 

В день Святого Миколая червонохрестівці обласної організації Товариства Червоного Хреста України передали КМУ "Обласний спеціалізований будинок дитини" гігієнічні набори для малюків до 2 років, які надійшли від Німецького Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

А ось один з відгуків, який партнери Чернівецької ОО ТЧХУ вже розмістили на своїх сторінках у соцмережах. Обласний центр медико - соціальної реабілітації дітей:

 

 

 

 

 

 

 
«До сьогоднішнього Дня св. Миколая долучилася обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Дякуємо пані Мирославі Островецькій (Miroslava Ostrovetska), голові цього Товариства, за подарунки і за допомогу в організації свята

 

 

 

 

 

 

Допомагати легко! Творім милосердя разом з Червоним Хрестом!

 

 

Фото – Чернівецької ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraineChe/photos/pcb.2013493628687514/2013493542020856/?type=3&theater

 

Переглядів: 673 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 17:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024